RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Padinsko jedrenje...

<< < (3/15) > >>

modelar:
Kole, hvala na opisu modela.
Veoma interesantan za opusteno letenje.
Pozz

Ziv:
Breg sa koga je Kole leteo, i nije pravi breg vec vestacki.  :D To je nekada bilo Torontsko djubriste  :-[ pa je tu kasnije napravljen pakr i postavljene zicare za skijanje. Padina prema jezeru je veoma povoljna za letenje jedrilica jer cesto vetar duva sa jezera i duzina leta je obicno odredjena koliko baterije na predajniku i prijemniku mogu da izdrze. Obicno sam tu leteo sa "Gentle Lady" ili "Spirit" ( obe su 2m jedrilice ) a ponekad i jedrilice sa vecim rasponom krila. Jedrenje je veoma ugodno jer je padina blaga i nema turbulencije.

Pozdrav svima.

P.S. Kole, vracam se 15 Maja.

kole:
Dobro si dosao,

cekam te na bregu, jer ti je to i onako usput, mislim preko puta medjunarodnog aerodroma Pirson. Ako nemas neki model sa sobom, a ti pozajmi neki Boeing sa aerodroma.

P.S. kupicu kafu kod Tim Hortonsa...

Kole

kole:
Hteo bih samo da vam pokazem kako sam nosio prosli put krila, kad sam isao na letenje  ;D ::) ;)

Ako neko ima veci model... ???

Kole

zajo:
Zelim pitati kako se odrezjuje tezina edrilici u sporedbi jacina vetra?Imaosam veliki problem sa time jer ako je edrilica ne dovoljno teska onda ne probija a obratno nece da se penje.Plus vetar kod mene (skopje makedonija)je veoma turbulentan i uopste ni je postojan ni u jacini ni u pravcu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version