RC MODELI JEDRILICA > THERMAL
Padinsko jedrenje...
magic:
Sva sreca pa nije duvao vetar ;)!
Pozdrav
Matić Dragan:
naravno, u vrscu bez vetra tesko da sta moze da prodje, u svakom slucaju ako ima zainteresovanih za jedrenje u nedelju svi ste (poz) .
ko hoce da dodje neka zovne 063/282812 dragan
pozz
boca55:
Ova padina je odlična i za magnetne jedrilice. Mat objasni mi kako se stize na ovo brdašce i može li se popeti kolima gore.
Matić Dragan:
mora se proci kroz vrsac odekle god dolazite, tako da je najbolje da se javite pa cemo zajedno otici jer se jednim delom koriste zemljani putevi, moze se asfaltom do dna padine pa posle pesaka gore ali to radimo bas kad nemoze kolima. ko ima nizak auto mora do sela pa uzbrdo peske.
pozz
fenix:
Snimak je odlican :)aplauz naravno i model.Ovdje u CG lokacija za padinsko jedrenje ima dosta,vjetra takodje ne hvali pogotovo u nastupajucem periodu,tako da jos treba da nabavim model najvjerovatnije za pocetak Easy Glider o kome se u zadnje vrijeme vodi vellika diskusija...U zadnje vrijeme sam se posvetio malo vise u AP oblasti tako da je padina jedno vrijeme bila zapostavljena mad me veoma privlaci, ali cini mi se da to vrijeme uskoro dolazi :mhm Nadam se da ce uskoro biti jos ovakvih snimaka i foto reportaza sa razlicitih lokacija....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version