RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

MIG-29 by Flyer

<< < (12/17) > >>

mariomdw:

--- Quote from: tibeteagle on January 11, 2014, 06:46:25 PM ---Video je odličan i svaka čast da si sve sam snimao i letelo.  (thumb) Sviđaju mi se tvoji zadasi na klipu, što ukazuje da si bio pod stresom i adrenalinom, što si muški podneo.  :jaki:

--- End quote ---
hvala najveca,uvijek sam pod stresom kada se ide na maiden ali s vremenom sam se naviko donekle,sto se tice akrobacija ako si gledao vide-e vidio si da sam na f16 savladao sve akrobacije bez problema malo vremena i truda i savladat cu i mig-a tako,evo veceras sam stavio kfm2 tako da sutra ide novi video i vidjet cemo kako ce se ponasat s njim  (pijemo)

rajker:
 :)aplauz :)aplauz :)aplauz Svalka cast  :big smile :big smile :big smile

mariomdw:
Kfm 2 je isproban i stavlja se upravo novi video,i ako je bilo dosta vjetra osjeco sam da mi je avion puno stabilni,zbog vjetra nisam mogo testirat kakav ce bit na niskim brzinama ali bit ce prilik.Novi video se uploada i onda cu ga proslijedit kolegi da izmjeri brzinu s nekim programom koji radi na principu doplera il tako nesta sta ja znam  :big smile

mariomdw:
https://www.youtube.com/watch?v=FNVthKEKH_I&feature=youtu.be prvi prelet 82,14 km/h a drugi prelet 72 km/h  (<--)

mariomdw:
upravo sam si dokazo da ovaj avion i te kako moze radit i roll :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version