RC MODELI AVIONA - SUS > TRENAŽNI MODELI
koji model preporucujete?
An-2 colt:
Meni se dopao model Alfa trainer,visokokrilac,glow motor i cini mi se dosta pouzdano,a mislim da je i solidno odradjen.Nisam imao prilike da ga vidim uzivo,na netu mi izgleda ok.Znam neke modelare pa iako bih uzeo uskoro neki avion ne bih ga sam pustao jer imam jedno lose iskustvo sa jednim elektro modelom.Neposredno posle uzletanja je zavrsio zaboden u pistu,srecom elektronika mi je sva ostala cela ali ni sam ne znam da li da uzmem samo neki model bez elektronike ili da predjem na glow.
saxpg:
Ako malo prelistas starije postove vezane za ovu temu, vidjeces da je preporuka broj 1 simulator.
Kada njega navjezbas dovoljno, nece vise biti problem dali uzeti model sa ili bez elerona.
Sto se tice Alfa Trainera, mislim da je OK izbor za prvi glow avion, pre svega zbog raspona od 160cm,
a potom sto je visokokrilac. Imas ih recimo na Lindingeru u toj klasi za 65-90 evra.
zajko:
Tesko da ima glow model za pocetnika i da se udene u 100 cm raspona krila. ALi, kao sto je u ovim textovima pomenuto postoji jedan takoreci idealan treiner, V krila, visokokrilac, raspona 160 cm, prasta greske i recimo da je veliki broj letaca trenutnih u Srbiji, danas, na njemu naucio da leti, dakle pricamo o ALFA TREINER kutija u RTF varijanti (ReadyToFly), avion, sa fabricki ugradjenim motorom servoima, prijemnikom baterijom i 4kanalnom stanicom, koje ide na simulator, kosta 349E, kod nas u bgd, ne znam sta je kolega video u lindigeru pod i=ovim imenom aviona za 80-90E, kako rece... Imam takodje i polovan, sve u kompletu 250E, malo leteo ispravan... Kasnije kad se nauci letenje na tom avionu, svi delovi, osim aviona se mogu prepakovati na neki drugi avion, drugi stepen, recimo CHEEROKI (kosta 99E)... Ako si zaineresovan za novu ili polovnu ALFU, imam i simulator i kablic za isti ... javi se na tel 069/1029252 Zajko
Pozdrav
saxpg:
--- Quote from: zajko on September 21, 2009, 08:13:46 PM --- ne znam sta je kolega video u lindigeru pod i=ovim imenom aviona za 80-90E, kako rece...
--- End quote ---
http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1130_1137&products_id=44008
RIGHT FLYER 40 T TRAINER FERTIGMODELL MT € 65,83 (bez PDVa)
misha:
super pocetnicki model. ali jos na tu cenu postarina, carina, moguca ostecenja od strane poste, zatim servoi, produzni kablovi, y racva, stanica, motor, sastavljanje ... mmmm
mislim da je za pocetnika ipak bolji rtf model pogotovo sto moze odmah da kupi model koji leti.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version