Chupko, to je ovo avionce
http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1130_1138&products_id=68639Kvalitet izrade je super, ali sam ceo prednji deo koji se nalazi ispod kapotaza presvukao sa 50gr/m2 staklenim tkanjem i epoksijem.
Na svim ostalim mestima gde mi je izgledalo da bi trebalo da se malo ojaca (nosac krila) sam odradio istim procesom staklo i epksi ili karbon i epoksi.
Ne kazem da je to bilo neophodno, ali 100-200 grama dodati tezine na 4,5kg nije mnoga, ali znaci puno na dugotrajnosti i izdrzljivosti aviona.
Sa elektro motorom ojacanja ne bi morala da se rade, ali zbog vibracija koje izazivaju SUS motori, nije lose da se malkice ojaca.
Rezonator sam ulovio od one nase trampe, moram ti reci da nasvira motoru do 1000 rpm, taj motoric je malo slabasan u poredjenju sa na primer O.S. max-om 1.60, ali taj visak snage mnoooogo dobro dodje
kada treba da se izvuce avion iz nekog problema.
Rezonator i krimer nisam morao da prepravljam, sto se kaze seo je na avion ko dete na nosu!
A sto tibeteagle kaze "stavlja zbog šminke, odnosno da bi model izgledao "opasnije" i to u klasi velikih benzinskih modela".
Reci mi koje ti je marke i tip motora kineza koga imas?