Ja se izvinjavam sto sam svojim pitanjem pokrenuo raspravu, ali mi to nije bila nameera. Moram Vam reci da ja prilicno dobro koristim pretrage u forumu. U nekom drugom forumu dosta odgovaram u vezi GPS-a (tu sam jak), pa tako mi se ne moze pripisati povrsnost ili ne znanje. Naime sa svim onim divnim Giletovim uputstvom za koriscenje searcha ne uspeva se videti sta tacno znaci MODE1 ili MODE2 vec samo kako se do njih dolazi i to na vise razlicitih stanica. Dok sam jedini konkretan odgovor dobio od Cana "NA stanici sa MODE1,gas se nalazi na desnoj strani,znaci desnom rukom dajes gas a levom upravljas ostalim funkcijama.Na MODE 2,gas je za levu ruku a sve ostalo na desno" sto je bilo dovoljno meni, a i svim ostalim pocetnicima koji ce od sada uz koriscenje "Search-a" dobiti odgovor. Cak ovo pitanje nisam postavio reda radi vec sam shvatio da sa svojim radiom Carson ne mogu da izvrsim kalibraciju (bar ne da je finisiram) i Misha mi je rekao da je moram podesiti modilaciju na ppm pa sam se nadao da se to radi sa ovim modovima.
Pozdrav!