ELEKTRONIKA > SIMULATORI
RealFlight 4.5 i dll problem
sloba_b:
soprano mi je izasaso u suret i narezao real flight 4.5 ili tako nekako ali mi je usput rekao da pozovem nekog da mi to instalira jer nije jednostavno. e sada ja nisam u prilici da nekog zovem pa sam hteo da vidim ovde na forumu da li ima neko ko zna i ko je raspolozen da mi pomogne oko instalaciej jer ja nisat u potpunosti ne razumem. ne postoji nikakav .exe fajl ili slicno..evo sta sam zatekao na Cd-ovima..
todor:
CD 2 su ti dodaci koje mozes kasnije, a i ne moras, da instaliras. Instalacioni CD je CD1. Posto ne mogu napamet da ti kazem koji falj da pokrenes otvori direktorijum
4.5 pa da vidimo sta ima u njemu i direktorijum Disk 1. U jednom od ta dva ti je sigurno izvrsni fajl za pokretanje RF4.5.
Pozdrav.
Anakin:
U svakom slucaju, u folderu 4.5 bi trebalo da bude readme.txt i tu pronadjes odgovore koje trazis. Ako ne, pogledacu ja kasnije kod mene, sad ne mogu, nije mi HDD pri ruci.
sloba_b:
onda izgleda da ovde nesto ne valja. znaci prvo sam ukljucio da se vide i 'hidden' fajlovi, da na pomenem i u folderu 4.5 nema nista tj prazan je. ostali folderi su sa po nekoliko .mdf , .mds , .dck fajlova
ako je kod nekog znacajno drugacije molio bih da mi kaze da krenem onda u potragu za necim sto mogu da instaliram
firebird:
E onda treba taj .mdf fajl iz disk1 foldera da ubacis u neki virtual cd-dvd(npr daemon,powerIso,alcohol....).Auto run bi trebalo sam da se pokrene i pita te za instalaciju.Kad zatrazi disk 2 onda "ubaci" njega i tako redom sva 4 diska.
I da dodam,onda iz emu foldera iskopiras fajl emu.exe u instalacioni folder od RF npr. "C:\Program Files\RealFlightG4" pa prvo pokrenes njeda a onda iz njega pokreni "Launch the game !!!".
To je to,cini mi se.....davno sam i ja imao muke sa tim .....cao
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version