Citajuci razne threadove na rcgroups uocio sam da su u zadnje vreme ljudi poceli da stavljaju stvarno monstruozne motore u hotlinere koji idu cak i preko 2500W. Da, da, nije greska u kucanju 2,5kW
! E sad, nije mi namera da opisujem tako nesto, jer sam siguran da ako nekoga to i zanima sam ce se vec informisati, ali neka se pripremi za astronomske cene koje idu i preko 500 Eur samo za motor sa reglerom.
Kao sto sam ranije rekao, outrunneri staju na oko 650W a da sve to ostane u nekim normalnim okvirima opterecenja. U praksi idu ljudi i preko, cak do 750W ali to je veoma riskantno za sve komponente jer je temperatura komponenti i preko 100 stepeni. Savetuje se da se pun gas max 5-10 sec :?: jer ce u suprotnom biti rostiljijada!
Prema tome kako onda preko 650W? Pa sa nekim inrunnerom i redukcijom od 5,2 ili 6,7:1. Po onome sto sam ja video, a da ostanemo u sferi poznatih brendova, Hacker i Kontronik su dosta popularni. Ono sto bi bio moj licni izbor je DRIVE 601 BEC (FUN 500-32+6,7:1 + JAZZ 80-6-18) KONTRONIK.
http://www.der-schweighofer.at/web/productdetails.php?artikelnummer=64193&prodID=357Zasto bas taj? Prvo zato sto ima potencijala da ispuni sve moje letacke zelje u blizoj a i daljoj buducnosti: sa 3S i 16x13 elisom bi imao 400W i na jednom modelu kao sto je FVK Bravo to bilo dovoljno za pravo jedrenje i hvatanje termika jer 1,5 kg mase na 2m raspona je sasvim ok. Isti taj setup ali sada na 4S bi imao oko 750W i mnogo zanimljivije performanse sada vec kao pravi hotliner. Znaci u zavisnosti od raspolozenja samo promenom tipa baterija imao bi 2 dosta razlicita ponasanja u vazduhu!
A sa 5S i istom elisom 16x13 stigli bi smo vec do vrlo respektabilnoh 1,2kW isto kao i dobar 2T od 10ccm. A u sta to cudo da stavimo? E o tome i o modelu koji je preko vec stekao kultni status sledeci put
!
Pozdrav