ELEKTRONIKA > SIMULATORI

Hjuston...imamo problem:))

(1/5) > >>

POSEIDON:
Stanica graupner mx-16s....kablić za PC originalni za nju,sve komande osim komande gasa prepoznaje i rade u Realflight...takođe ništa ne reaguje ni u kontrol panelu...odradio try to overcome loading i  Override joystick controls...odradio auto detect...bez problema...ali trotil i dalje ne reaguje nigde????

POSEIDON:
Preinstalirao ceo sistem...ponovo instalirao Realflight..i dalje isti problem,(da dodam da mi gas radi zajdno sa otklonima vertikalca,znači u desnu stranu dodaje gas u levu ga oduzima:))), jel ima neko neku ideju,il je ovaj kablić za stanicu bačen novac??

POSEIDON:
Probao sam i sa mono bananicama...i dalje stanje nepromenjeno  :sljus :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( mmmm

atis:
To miksovanje se i meni javljalo i pravilo probleme. Kod mene je bio problem sto sam ima suvise axisa. Kada odes u Control panel/Game control pogledaj koliko imas osa. Ako imas vise od 3 moras da instaliras ppjoyjoy i da se igras malo dok sve ne ustimas...

POSEIDON:
Pa instalirao sam i taj programčić i sa stereo bananicama ne radi...ostaje jedino da nabavim kablić sa mono bananicama na krajevima...to je zadnja solucija.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version