Tibeteagle, dok si pisao ovo ja sam isto pisao nesto pa nisam uspeo da posaljem jer me je sistem izlogovao, ali cu evo ipak sada poslati da otklonimo sve nesporazume.
Ma ne volim ja da se ozbiljno raspravljam nego sam se nekako osetio kao da me ljudi napadaju, a na kraju sam razumeo da nisu shvatili sta sam hteo da kazem.
Ovo sam pisao:
Moram u ove kasne sate jos nesto da dodam, jer vidim kuda ovo sve vodi...
Prvo ja nisam rekao da model na komprimovani vazduh ne moze da poleti i leti bedno i par minuta (pa da je i RC).
Ovo sam morao da pojasnim jer vidim da su ljudi pomislili kako ja to tvrdim (molim svakog ko je to pomislio da jos jednom procita sta sam napisao).
Kad sam rekao da niko verovatno niko nije napravio model na komprimovani vazduh to sam mislio da, ako je neko normalan prvo mucne glavom... pa tek onda napravi dotocni model..., a ne da model ne bi poleteo.
Po meni niko normalan to nebi krenuo da radi (a da zna da ima nesto recimo 10 puta bolje i za dzabe).
Pitam se sta bi pomislili vi, kad bi neko danas krenuo da pravi RC model na pogon gumom? (Naravno da bi leteo neko vreme, ali kad bi se to uporedilo sa kineskim LiPo baterijama za 12$ i motorom za 20$, recite vi, meni, jel to normalno, jel to realno, sta je to?).
pozzz