RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Hot Wire sekač napravljen.
IvanGrozni:
Navoj sam kupio u prodavnici sa šrafovskom robom. Ima raznih preseka od 4mm do 10 mm i više, a prodaju se u dužini od 1m. Cena od 70 din pa nadalje. Najbolje od 8mm pa nadalje. Stari držač za antenu sam isekao i zavario dva dela u obliku slova T. Verujem da može i nešto drugo da se iskoristi, ali mi je ovo prvo palo na pamet.
Hvala TE. Probao sam da sečem izoflor na slepo bez ampermetra, samo podešavajući dimer i radi bez problema, mada sam i razmišljao da uradim ovako kako si predložio ;namig
U specifikaciji elemenata naveo sam neke koje nisam sve iskoristio. Naime potrebna je jedna signalna lampica, a ja sam kupio tri. To je potrebno jer uvek neka mora de pokvari zbog nečeg, tako da sada imam samo jednu u rezervi. A napravio sam dva para kablova, i to jedne silikonske i druge od žice za zvučnike, zato idu i četiri krokodilke i četiri banane.
MEPHISTO:
Честитам Иване!
Мени се баш свиђа што је кутија провидна - асоцира на нека хај-енд цевна појачала и сличну аудио егзотику.
Постоље је такође супер. Можда једино буде мало "тесно" кад пожелиш да сечеш веће комаде, као што сам ја имао проблема када сам секао крила за Раптора распона 82цм http://rcfly4um.org/index.php?topic=2555.0.
Амперметар стави ако можеш - можда ја мало претерујем јер сам тип који све воли испитује и тестира...?!
У сваком случају, честитам још једном за успешан пројекат! (<--)
srdjan012:
odlicno uradjen posao. (res)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version