ELEKTRONIKA > SIMULATORI
Više od četiri kanala?
banga:
hm koliko je meni poznato da u relflight nerade svi kanli ako ides preko emu
dali s tim kablom i stanicom letis u rf g4 ili 4.5 i dali ti rade flapsovi
Dali netko leti preko emulatora a da ima vise od 4 kanala da ne koristi kombinaciju s tipkovnice
brainstorm:
--- Quote from: banga on January 26, 2010, 02:16:40 AM ---hm koliko je meni poznato da u relflight nerade svi kanli ako ides preko emu
dali s tim kablom i stanicom letis u rf g4 ili 4.5 i dali ti rade flapsovi
Dali netko leti preko emulatora a da ima vise od 4 kanala da ne koristi kombinaciju s tipkovnice
--- End quote ---
Mogu da potvrdim da u Realflight 4.5 i Emu sa tim Multiplex USB kablom i Spektrum DX7 rade sve (ili skoro sve) funkcije koje RF 4.5 podržava:
- gear up/down ili smoke on/off, u zavisnosti od izabranog modela
- Flaps up/down
- Dual rates on/off
Problem sa podešavanjem EMU-a je što treba pogoditi brojeve kanala koji se biraju u onim drop-down listama ispod glavna četiri kanala.
Jedino što nisam uspeo da napravim je trimovanje flapsova niti 3 pozicije flapsova kako mi se čini da rade kod originalnog kontrolera. Mogu samo da budu up ili down.
Ako neko želi da proba, poslaću na PM tačno koji kanal u EMU treba da se podesi za koju funkciju. Napominjem da ovo sve važi za taj Multiplex USB kabel i DX7. Na primer na DX5e i nekom no-name USB kablu koji sam ranije koristio, čak i za osnovne kontrole su bili drugačije podešeni kanali u EMU.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version