RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

SU-37

<< < (5/43) > >>

Lazo:
Srećne ti rane junače!
U buduće, svaku elisu pre montaže nakvasi jodom, vidiš da bi ti to sada dobro došlo lol

(pijemo)

IvanGrozni:
Hvala gosn Lazo.   :)

Pazi predlog ti uopšte nije  lol  , ne samo jod, već i neka gaza, zavoj, konac... ima tu. Kao prva pomoć, ali za modelare  ;D

Ma dobro sam prošao, srećom tetiva je u redu.

Nadam se da ću u sledećem javljanju pisati o  (<--) a posle toga i  ()-()

IvanGrozni:
Konačno, SU 37 je kršten svojim prvim uspešno izvedenim letom. Danas smo @ivanmagd i ja isprobali SU37. Ja sam imao dva uspešna pada u visoku travu (i dalje skidam čičkove i razne bodlje sa trenerke) dok je @ivanmagd imao tri uspešna, ponavljam uspešna leta.
"U rukama Mandušića Vuka-@ivanmagd, svaka je puška-model SU37, ubojita-uspešno izveden let."
Ko zna da leti zna, ko ne zna on ruši avione. Srećom avio je kao što napisah pao u visoku travu, i nešto se neznatno oštetio.. Ništa stašno, ne trebaju opravke (živeo izoflor) a i da trebaju lako se to uradi.

LM, da nastavim. Prva dva leta bila su sa baterijom od 1050mhA dok je treći let bio sa baterijom od 1300mhA.
Dok sam gledao i snimao letove oduševio sam se kako to čudo leti. Ali, evo nekih snimaka, nije neki kvaliteta ali mogu da prođu.

NAdam se da će @ivanmagd napisati nešto više o utisku i samom modelu.

E da, zabroavih. Sve je prošlo u najboljem redu. Nijedan prst nije stradao.

vihor522:
pozdravljam vas letachi!
svaka vam chast za lepo i uspeshno uradjen model
lepo izgleda i lepo leti, mada ja mislim da ivanu m.
mnogo znachi shto ima dobru stanicu (shalim se naravno)
srecno vam i uspeshno dalje letenje  (<--)

ivanmagd:
U pravu ste Brano, stanica je jako vazan deo opreme  (res)  samo sto je ovaj primerak koji drzim u ruci u vlasnistvu mog imenjaka Ivana (IvanGrozni), moja je bila u kolima tada, a sto se samog aviona tice, nisam do sada leteo ovakav avion a i bilo je dosta vetra pa cemo probati jedan dan bez vetra, trebalo bi da bude mnogo mirniji let, ovako je bio mnogo vrcav, i jedina zamerka je sto se baterija mnogo greje, mozda probati sa manjom elisom, motor i kontroler su hladni skroz a baterija bude vruca. Sa tezom baterijom na nosu cini mi se da leti stabilnije mada nisam siguran moramo da probamo jos koji put i da eksperimentisemo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version