RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
SU-37
Gabor:
Momci, svaka čast! Želim vam što više lepih sati prevedenih u vazduhu sa SU-37! (<--)
Kod tih modela 2-3 lom nosa je neizbežan, ali lako se krpi... :hehe . A kad vam slegne u ruke, ima da uživate u svakom momentu sa tom modelom. Mi imamo 2 kom MIG-29 u Bečeju, neko je nas i video u BG, pa se vijamo. E tu počinje prava zabava. :mhm
Goran Scekic:
Pozdrav od Gorana Scekica, daj reci dje ima projekat u PDFu . Pozdrav
IvanGrozni:
--- Quote from: Goran Scekic on September 02, 2010, 02:33:44 PM ---Pozdrav od Gorana Scekica, daj reci dje ima projekat u PDFu . Pozdrav
--- End quote ---
Zdravo Gorane.
Plan imaš na prvoj strani u jednom od mojih postova.
Goran Scekic:
Plan Suhoja mi je vec predat ljudima sto rezu laserom, danas su javili da ce sjutra biti gotov.
Rakao sam im da ga rezu sirine krila oko 85- 90 cm.
Ne stihog da vidim sa cime si pojacavao krila, t.j. sta si stavljao za ojacanja.
Pozdrav od Gorana iz Podgorice.
P.S. ovih dana moram iznijeti i Yaka 54 na livadu da zapara zvuk sa benzinskim motorom, a uspjesno se pokazao i sa dimom.
Opet pozdravljam svo drustvo, prijatelje, aviomodelare.
IvanGrozni:
SU 37 nisam ojačavao. Samo sam na napadne ivice krila i kanard krila stavio profilisanu balzu. Inače poželjno je da se model ojača i to odmah iza proreza za elisu, što je i predviđeno. Pogledaj u Gaborovom postu za MIG 29 gde je stavio ojačanje, tako isto ide i za SU 37.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version