RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
SU-37
Gabor:
Gorane, obavezno stavi ojačanje. Kod prvog modela sam stavio drvenu letvicu 2x6mm, a kod drugog modela karbonsku. Obe varijante su dobre. Kako Ivan napisao, pogledaj ovde : http://rcfly4um.org/index.php?topic=2687.0
IvanGrozni:
Ojačanje je više nego poželjno, ne samo zbog ponašanja u letu i delovanja sile na model. Već zbog toga što se ovakav model pušta iz ruke, recimo držeći ga za krilo. Moj model se savija kada ga uhvatim za krilo i može doći do pucanja izoflora. Kada ga je leteo "ivanmagd morao sam da ga držim blizu kanard krilaza i tako ga bacao.
sman:
zanimljiv model,cestitam ... bio mi je jedan drugar koji ima spravu za secenje ovih materijala, pa resismo da i mi pokusamo da uradimo ovako nesto...nego jeste li zadovoljni sa izborom motora ili bi nesto menjali !? ima li neko neku preporuku za motor jer spremam neku narudzbinu sa hobi kinga pa da ubacim i njega...
pozdrav...
Goran Scekic:
Meni stigao Suhoj, montirao sam ga i zalijepio, samo ne znam dje da stavim bateriju....
Za pocetak cu da gatam i stavim po mojoj procjeni bateriju 3S 1300 Mah dok ne nadjem teziste, a onda ide 2200 Mah
Recite mi moze li mi ko konacrtat dje dodje ovom Suhoju teziste
Veliki pozdrav.
Goran Scekic:
Zaboravih reci...
na suhoja mi je kljun savijen malo nanize, da li ce to smetati ili mora da bude prerfektno ravno u pravcu krila.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version