RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI
SU-37
Gabor:
--- Quote from: sman on September 07, 2010, 02:27:04 PM ---jel ovako nesto gabore, http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2110&Product_Name=TR_28-26_16A_1900Kv_Brushless_Outrunner
--- End quote ---
Da, ja imam baš ovaj, sa 30A ESC, APC 7x4 i let traje 6.50-8.00 minuta. Ako uzmeš sa manjim KV onda možeš staviti broj veći propeler, pa će ti biti i let malo duži... Izbor je tvoj ()-()
sman:
hvala lepo ()-()
Gabor:
Kad pogledaš specifikaciju motora, može bez problema da podnese veći propeler, ali problem je prostor između dva vertikalca. Na MIG-u može da staje 8x... ali se taj prostor iseče skroz do samog vertikalca. Od SU nisam gledao plan, ne znam koliko mesta ima mmmm
IvanGrozni:
--- Quote from: Gabor on September 07, 2010, 02:35:59 PM ---Kad pogledaš specifikaciju motora, može bez problema da podnese veći propeler, ali problem je prostor između dva vertikalca. Na MIG-u može da staje 8x... ali se taj prostor iseče skroz do samog vertikalca. Od SU nisam gledao plan, ne znam koliko mesta ima mmmm
--- End quote ---
Maksim um je 7* elisa. Za 8* elisu treba i vertikalci da se seku. Kod zoljice može i 8* elisa jer je otvro veći i ne smetaju joj vertikalci.
sman:
pokusavam da pronadjem propeler 7x4 na hobikingu ali mi nesto ne ide... mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version