RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > JET MODELI

SU-37

<< < (2/43) > >>

Nikola pantLA:
Mislio sam na ovakav motor ili neki drugi sa istom oznakom i kv. http://shop.modell.hu/product_info.php?products_id=54544 ali bi model bi verovatno model bio tezi zbog veceg reglera i baterije.

IvanGrozni:
...nastavak.
Pošto sam malo išmirglao ivice krenuo sam u farbanje. Koristio sam dve boje, crnu i sivu metalik. Za crnu sam koristio crni pigment Dipi razređen sa ne mnogo ovog parket laka i njime sam ofarbao delove koji idu odozdo. Za sivu metalik koristio sam farbu kupljenu preko weba www.creatinas.co.rs razređenu sa takođe malo parket laka (nemojte razređivati sa puno parket laka jer se onda gubi boja). Sivom metalik bojom ofarbao sam trup, vertikalce. Sa ovom farbom bile su mi dovoljne dve bočice od po 59ml i još je nešto malo ostalo, a za ceo model bi verovatno trebale tri, ali ne više od toga, i to sam sve prešao dva puta.

Ofarbano:

Zatim sam krenuo da crtam šare. Za crtanje šara koristio sam permanentni flomaster za pisanje po CDovima (na bazi alkohola) tanak, inače se odmah suši i ne dolazi do mrljanja, što je bio slučaj sa flomasterima koji zamenjuju rapidografe.
Evo i fotografije vertikalca, a postaviću i fotografije trupa kada bude gotov.

srdjan012:
Odlicno odradjeno, samo nastavi tako.... (res)

IvanGrozni:
Iscrtan trup:

Danas počinjem da lepim delove koji idu ispod i vertikalce.

IvanGrozni:
Zbog silnih praznika i privatnih obaveza rad na modelu se odužio. Ali nema veze, sada je gotov. Evo i fotografija:

Za crtanje linije i tačkica koristio sam premanentni marker na bazi alkohola. Oznake na njemu su odštampane na laserskom štampaču na foliji. Možda bi bilo bolje da sam to odštampao na kolor laseru, ali to ću na drugom modelu.
Hteo sam da ceo model pređem jednim slojem parketa laka. Kada sam krenuo to da radim, primeto sam da on rastvara marker pa sam umrljavio jedan deo modela. To sam ispravio ponovnim farbanjem. U ovom slučaju parket lak bi možda mogao da se nanese uz pomoć air brusha, ali kako ga nemam a ni mesta za takve hi tech operacije, preskočiću ovog puta.
Setup će biti sledeći:
Servoi Hextronik HXT900 (njih ću postaviti uz pomoć čeličnih žica od 1mm, kako je Tibeteagle to pokazao na zolici)
Motor Turnigy 2628
Elise 7*4  i 6*4
baterija od 1050mhA 3C 20C,
Kontroler JETI, zakopan mi je negde pa ne znam koje je oznake, uglavnom neki jeftini sa HK...
... i naravno radio stanica koju još nemama, ali biće.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version