Hvala, zajo probacu tvoj savjet da gurnem motor jos malo napred sa nekim odbojnicima i duzim sarafom, samo se nadam da to nece dovesti do jacih vibracija. Svaka opcija koja ne dovodi do otezavanja modela vrijedna je experimentisanja. Inace sa motorom sam prezadovoljan, radi kao sat i uvjek pali iz prve od kad ne vadim gorivo iz rezervoara. Ono sto se na snimku vidi da vrtim elisu vise puta, to je iz razloga sto je bio ukljucen kill-switch, pa struja nije isla u paljenje. Zao mi je sto Zajo ima lose iskustvo sa RCG, ali ovaj moj radi savrseno, jedino mi se zvuk ne svidja i sigurno cu kupiti lonac sa HKinga.
@Disljenko, novi projekti nisu tajna, pisano je nesto malo tu i tamo, jedan je Kawasaki KI-61 u kitu, ima oko 1.75m raspona. Kupio sam ga na buvljaku za 20 eura, i posle nasao na netu da je kit star preko 50 godina, Japanske proizvodnje.
Drugi je Cessna 182 od 2m, i o oba modela ce biti pisano kada pocnu radovi.
Inace super si prosao u vezi ''decijih bolesti'' prilikom prvog leta jer to zaista ume da bude zeznuto
Tu su me spasili ostali koji su provjeravali sve, i oteli mi daljinski kada sam htio opet da uzletim posle prvog leta. Ucim se strpljenju jos uvjek .
Pozz