Od kako je sezona u toku , imam dosta posla i obaveza, ali to ne znaci da Pitts ceka, naprotiv, Bato radi puno parom. Ja pomalo pomazem ali to je zanemarljivo. Model je presvucen balsom, ovih par dana je na redu monokot. Tek sada se vidi koliko je u stvari to cudoviste. Onako samo kostur je izgledao mocno ali sada ....
Stigao je i motor, vec je razradjen i ovih dana cu ga montirati na model. Posle dugo cekanja DLEa na kraju sam ipak kupio RCG, koji je oko 60-70$ dolara jeftiniji ali po forumima sam citao da oni koji imaju i jedano i drugo ne vide razliku. Motor sam otvorio i pregledao, zavrsna obrada je dosta fina i nema opiljaka, niti posle 3 potrosena rezervoara goriva ima ikakvih otpadaka u auspuhu ili bloku. Jedino sto za sada kasni su servoi za elerone, koji putuju skoro 2 mjeseca vec iz HK.
Sve u svemu vec se nadzire kraj, mislim da ce definitivno u septembru biti prvi let.
Napravio sam nosac za motor da bih ga razradio sto se pokazalo kao jako prakticno.
Primjeticete da je malo jaci, to je cisto da ne pravim novi kad dodju motori od 100-150 cc
I na kraju jedan video da vidite kako pali, palili smo jedno 10 puta za redom, i svaki put iz prve, mada nije snimljeno sve.