ELEKTRONIKA > SIMULATORI
Problem sa kablom
drjack:
Pa od pinova na konektoru smo koristili dvojku -GND i trojku - SIGNAL
Tako je i na ovom Kineskom.
Kabel koji smo pravili a ide preko audio porta nekada radi cak i dobro ali toliko ima oscilacija
u radu da je najcesce nemoguce koristiti ti ga. Obzirom da imamo dva USB adaptera, dve Futabe i vise
racunara sve smo isprobali i nigde ne radi. Ostaje da ovaj nas izgleda nije kompatibilan. Trenutno nemamo druge
stanice pa cemo sacekati priliku da i to jos probamo. U svakom slucaju hvala na savetima..
Dado:
Pozicije mase i signala su dobre, jedino sto fali je kratkospojnik izmedju 5. i 6. pina. Kada je to uradjeno stanica ce se ukljuciti sama cim se ubode dzek. Na ovaj nacin nece biti aktivan HF izlazni modul, sto znaci da je stanica u Trener rezimu i potrosnja struje je manja.
kremic:
http://www.ipacs.de/forum/showthread.php/3866-Impossible-to-calibrate-T7CP-%28Futaba-FF7%29/page2
Ako ne pomogne ni ovo, ja sam u Bg-u pa ako vam to nesto znaci, mozete do mene svratiti i da probamo da resimo problem.
KD
drjack:
Probacemo pa javljam
Hvala jos jednom
ak:
--- Quote from: Dado on February 07, 2010, 11:58:49 AM ---Pozicije mase i signala su dobre, jedino sto fali je kratkospojnik izmedju 5. i 6. pina. Kada je to uradjeno stanica ce se ukljuciti sama cim se ubode dzek. Na ovaj nacin nece biti aktivan HF izlazni modul, sto znaci da je stanica u Trener rezimu i potrosnja struje je manja.
--- End quote ---
Jel bi ovo trebalo da radi na futabi 7c 2.4ghz sa usb kablom?
Ja probao kod mene i izlazni modul radi istovremeno sa nabodenim usb kablom na trainer port.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version