ELEKTRONIKA > SIMULATORI

DX6i + RealFlightG3

<< < (2/3) > >>

brainstorm:
Malo sam proguglao i evo šta kažu ljudi. Meni se čini da ovo varira od jednog do drugog USB kablića, ako ne upali probaj različite kombinacije...

X1 -> 4
Y1 -> 8
X2 -> 20
Y2 -> 0
Button1->12

IvanGrozni:

--- Quote from: brainstorm on March 29, 2010, 10:00:01 PM ---Pošto imaš USB kabl koji gurneš u onaj ulaz u stanici, ne treba ti PPJoy.

Radi testa da li USB kabel radi, idi u control panel, pa poteraj 'Game Controlers'.
Kada se otvori, trebalo bi da ti je već dodat neki Joystick driver, meni je na primer dodat 'RC-joystick'.

Kada odeš u njegove properies, trebalo bi da se oni stubići pomeraju kako mrdaš palice i aux prekidače na stanici.

Ako je to sve OK, poteraj RealFlight i podešavaj dalje u njemu. Ako ga teraš preko EMU-a, onda prvo moraš da podesiš ispravno palice u EMU pa onda tek dalje. Imaš mali wizard koji te vodi kroz osnovna podešavanja.

Probaj ovo pa napiši dokle si stigao, pa ćemo onda dalje.

--- End quote ---

E ovako, u Game Controllers stanica se pojavljuje kao PPM, i stigao sam do tih stubi'a koji se pomeraju.
Kada pokrenem RF#, javlja mi grešku "No Authorized Interlink found. Make sure zour Interlink Plus iz plugged in and trz again.". Ovo se ne događa kada startujem RF3 preko Emu.

vladasimon:
IvanGrozni,

Da li si emu.exe kopirao u instalacioni folder C:\Program Files\RealFlightG3 (or G4) i odatle pokrenuo?

IvanGrozni:

--- Quote from: vladasimon on March 29, 2010, 10:31:46 PM ---IvanGrozni,

Da li si emu.exe kopirao u instalacioni folder C:\Program Files\RealFlightG3 (or G4) i odatle pokrenuo?

--- End quote ---
Da jesam.

ivanmagd:
Obavezno je da ti radi Emu dok pokreces rf4, a sto se tice Win Xp-a otisao je u zaborav tako da vise nemam problema sa usb prikljuckom,

Ivane iskopiras Emu u instalacioni folder RF4 i pokrenes ga pa u njemu kliknes na Launch game, a pre pokretanja eventualno odradis Auto detect za ose

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version