Sredjujuci neke fotografije od ranije , nasao sam neke slike i klipove za koje sam mislio da sam ih izbrisao.
Naime, 2006 godine, kada jos nisam znao nista o modelarstvu, dosli su kod nas na aerodrom u Podgoricu neki Rusi da pitaju za dozvolu da lete par dana sa nekim modelima aviona u blizini aerodroma na napustenoj rezervnoj pisti. Tada sam otisao da ih gledam, i napravio ove slike. Nisam imao tada pojma koji su modeli u pitanju niti ko je tip koji to leti. Govorili su tada da je u pitanju lik koji na takmicenjima nastupa za Rusiju. Ne znam da li je tako jer nisam mogao naci podatke o tome. Sada gledajuci slike, vidim na avionu pise "Andrey Kletsko", i googlajuci vidim da je covjek podpredsjednik Mirax grupe koja raspolaze silnim fondovima po Rusiji i gradi dosta objekata po Crnoj Gori, izmedju ostalih cuveno naselje vila na Zavali kod Budve. A modeli, videcete i sami... bogato. Tada sam prvi put u zivotu video da neko leti 3D. Recimo da je to mozda bio uvod u moje bavljenje modelarstvom, tada sam poceo da se ozbiljnije raspitujem na netu u vezi modelarstva, nabavio malo kasnije Piper Cub i posle je dosao forum...
Evo vam par slika i link do ostalih:
http://pbckt.com/sR.GJS