ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
elisa na osovinu elektro motora
zed:
drustvo hvala na savetima,slayem se u potputnosti sa vama sta kod pokusao a pokusao sam nikad se nemoze dobiti sto posto pasent cilindar uvek sam imao malo ostupanja.
Posto je to sve radjeno za elektro motor sa cetkicama recite mi jel planiram da kupim brush motor pa me zanima da li uz svaki brush motor dolazi nosac i komplet setup za zatezanje elise ili zavisi od modela .
i jos jedno mozda malo glupo pitanje:npr.propeler 14x8 ili 8x4,jasno mi je da je veca cifra mera za duzinu elise a sta znaci druga merna jedinica?
ak:
--- Quote from: zed on April 25, 2010, 07:27:50 PM ---drustvo hvala na savetima,slayem se u potputnosti sa vama sta kod pokusao a pokusao sam nikad se nemoze dobiti sto posto pasent cilindar uvek sam imao malo ostupanja.
Posto je to sve radjeno za elektro motor sa cetkicama recite mi jel planiram da kupim brush motor pa me zanima da li uz svaki brush motor dolazi nosac i komplet setup za zatezanje elise ili zavisi od modela .
i jos jedno mozda malo glupo pitanje:npr.propeler 14x8 ili 8x4,jasno mi je da je veca cifra mera za duzinu elise a sta znaci druga merna jedinica?
--- End quote ---
Imas ovde lepo objasnjenje http://www.rc-airplane-world.com/propeller-size.html
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version