RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
Testerice
Sava:
Zna li neko gde kupiti cestite testerice modelarske.One za ucenike osnovnih skola od obicne zice ima ,ali to ne valja.Zlatari negde u NS nabavljaju vrlo kvalitetne testerice koje seku metal,ali neznam gde je to.Jedno vreme ih je bilo u Uradi sam prodavnici,ali su bile sa dosta krupnim zubima,sada ni to nisam nasao. mmmm
SABURO:
Ja sam moje testerice pazairo u Merkuru na bezaniji, za sada su mi Ok, za drvo. Ako hoces, mogu kasnije da napravim fotku pakovanja, posto cini mi se u pakovanju imaju raznih velicina (zuba).
Sava:
Hvala na informaciji,ovih dana cu prolaziti pored Merkura pa cu svratiti. :)aplauz
Dejan Dobricki:
svaki zlatar ih ima i zna gde se nabavljaju a inace cena 2 evra tuce -12 kom ja ih koristim i seku vitroplast ko lude za razliku od ovih obicnih sa kojima ne mozes ni da pocnes, i nabavljam ih od prijatelja zlatara
Viper:
Bas sam se skoro pitao gde mogu da se nadju testerice. Ovo je sramota sta prodaju po knjizarama. Ma ne mogu ni 2-3 cm da isecem a da ne pocne da se krivi i puca. Od cega li prave da mi je da znam...a o termickoj obradi i da ne razmisljam:)
Mislite da zlatari imaju te testerice?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version