RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

piper cub hidro

<< < (9/22) > >>

zajko:
Nemam. ali ga ima na stanju u HH Germany, moze da se poruci… samo tek od 05.jan.15
Oni su danas zatvorili sve porudzbine za ovu godinu, ide im X-mass i N.god pa Sajam Nurenberg… tako da sve pocinje iznova od 05.jan.14

Kapotaž je HAN4004, kostace te 20.99 Eur….
ti vidi sta ti jos treba, pa posle nove godine

evo ti stranica tu ces naci sve njegove delove
http://www.hangar-9.com/Products/RelatedParts.aspx?ProdID=HAN4000&Category=Parts+Listing&SubCategory=

pa ako treba jos nesto samo izvuci kataloske brojeve
 (:beer:)

mirce:
Hvala Zajko, čućemo se onda, ako ne pre, dogodine...

Marko, mislim da je 20 ccm veliko za ovaj model. Pričao sam sa Mišom, on je leteo isti sa 4-taktnim glow od 15 ccm.

Za ovaj Cub treba u originalu 6,5 ccm dvotaktni glow, pa baš ako hoćeš malo jače onda recimo 10 ccm.
Pandam 10 ccm dvotaktni je 15 ccm "firtakt"...
Moje mišljenje ja da 15 ccm glow (4 takta) je kao benzinac iste zapremine...

Ne zaboravimo težinu, jer benzinac ima i paljenje, bateriju paljenja...

Ajde neko, ko je leteo ovaj model, da napiše koju reč o performansama i sa kojim motorom ga je leteo...

(pijemo)

tibeteagle:
Mirče, razmislite još malo o vrsti pogona.  mmmm
Benzinski motor nije ekološko rešenje za tu lepu sredinu oko Tise, ali nigde. Bučan je, dimi, teško je paliti i podešavati u različitim vremenskim uslovima karburator. Velika je priprema na terenu, smrdi u kolima i stanu motor od benzina, masti se telo modela od ulja, vibracije smetaju svakom sastavu na modelu.
Bez obzira što imate iskustva oko benzinaca, oprobajte se baren na ovom modelu sa komfornim i ekološkim pogonom, strujom, barem iz znatiželje.
Ovaj Piper za razonodu ipak nije agresivni warbird da je obavezno da dimi i zuji.
Cena setapa je tu negde, "tankovanje" je skoro besplatno, a lakše ćete ga i jednom prodati zbog svojih savremenih prednosti koje i drugi priželjkiju od modela.
Struja zna mnogo više da pruži od bilo kog oto motora...
Ako se odlučite za sruju, nemojte brinuti oko preporuke za delove.
 ;namig

Sava:
Ako planiraš benzin, pogledaj , možda nešto nešto može da pomogne. http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,9216.0.html

mirce:
Hvala na savetima.

Razmišljanja o benzncu su samo iz razloga što imam jednu bateriju, pa mi je prosto bez veze da odem na livadu i posle 7 minuta idem kući.

Ako bih uspeo da prodam set up iz Cub-a onda benzinac, jedino, nisam predpostavljao da treba čak 26 ccm.
Juče sam pričao sa Mišom i on mi reče da je leteo takav model sa glow 4-T od 15 ccm.
Otuda komparacija...

Činjenica je da je sturja konfornija, ali lepo je i kad "zadimi" ...

Ako ne uspem da prodam elektro motor, kontroler i bateriju, onda još par 6S-ova i na livadu...

Svakako ću prve letove napraviti sa tim što je već ugradjeno. Adam kaže, leti na 30% powera... (fiu)

Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version