Čekaj, stani na loptu. Moje ovlaš poznavanje problematike bifurkacije Patagonaca u odnosu na oscilacije broja Eskima, ukazuje mi na to da u rečenici: "Propulsion battery can have maximum nominal voltage of 12V
or any number of cells, as long as the battery pack is not heavier than 425g" nije rečeno baš tako. Odnosno - u najmanju ruku tumačenje teško da može da bude jednoznačno.
Evo gde je začkoljica. Da je rečeno da je maksimalni napon 12V
TAČKA A paket može da sadrži bilo koji broj ćelija... Onda bi to moglo tako da se tumači. Međutim, komplikaciju pravi ono
ILI. Jer onako kako je napisano, ispada da je
ILI maksimalni napon 12V,
ILI spakuj ćelija koliko hoćeš, samo da budu lakše od 425g sa sve kablovima i konektorima! Odnosno - 12V nije pod moraš, ako ne preskočiš 425g.
Sve u svemu, ovaj paragraf kao da je napisala Staro-Grčka proročica Pitija! Ili u najmanju ruku neki naš vajni zakonopisac! To baca novo svetlo na grčko i naše finansijsko stanje!
P.S.
Veljko, sutra kada dođeš kod mene, ubediću te da je u tvom interesu da sam ja u pravu!
A i brojniji sam od tebe, i još imama određene veze sa Grčkom
P.S. P.S.
Nemoj da si mi dolazio bez ponuda, jer ja se danima s'dušom delim, dok se ti tamo baškariš na poslu!