Evo mene opet sa mini modelima, igračkama (link ovog tipa nije dozvoljen), i malo bržim igračkama (link ovog tipa nije dozvoljen). Želim da vas obavestim da sam u saradnji sa sportskim klubom Arena No1 koji u T.C. Ušće na trećem spratu ima ogroman prostor (Ušće SC urban park) sa raznim aktivnostima (streličarstvo, slobodno penjanje, laser tag, paintball gadjanje, ...) realizovao prvi poligon u Srbiji za vožnju i trke mini automobila na daljinski. Staza je obima 14 metara, cik - cak oblika, sa 6 krivina. Trenutno vozimo 3 NASCAR autića koji su snažni i brzi, a za podmladak imamo 2 igračke za učenje. Ja sam tamo obično izmedju 16 i 22h, pa možemo i da se upoznamo. Cena iznajmljivanja je 100 din. za 10 min., ali ako mi pomenete da ste članovi RCfly4um-a ili BG RC kluba, imaćete i par minuta gratis (da vozite autiće iz druge grupe). Za pratioce smo obezbedili video program sa odabranim you tube klipovima trka autića na daljinski svih veličina i formata (mini, standard, indoor, outdoor, onroad, offroad).