Author Topic: Idemo na voznju!  (Read 171987 times)

Offline Bigneda

• Sr. Member
Re: Idemo na voznju!
« Reply #255 on: December 03, 2011, 09:13:08 PM »
Prva stvar doci malo ranije oko 12h a druga da svako ponese po jednu gumu koju ce pokupiti kod vulkanizera usput, neispravna, trula, busna svima to stoji ispred radnje i rado ce je se otarasiti a nama ce trebati posto su na prosle SVE odnete od strane NN lica ;)

Eto testa da vidimo ko je sve raspolozen za pomoc  (pijemo)

Offline CweLe

• Pocetnik
  • *
« Reply #256 on: December 04, 2011, 12:42:15 AM »
nateraste NEDU da se pojavi u podne, znachi bice ustajanja rano :) neko iz Prokuplja vam odneo gume mi na jugu (jug srbije ne YUGO) te vozimo na kolima vi vozite igrachke oko njih!!!!!!

evo galovice vrlo kratko kako dizhem prashinu :)

Offline Uzice

• Pocetnik
  • *
« Reply #257 on: December 04, 2011, 03:11:38 PM »
Danas na Zlatiboru:

Offline CweLe

• Pocetnik
  • *
« Reply #258 on: December 04, 2011, 03:44:29 PM »
Kao shto vidimo nema zime na zlatiboru :) staza ti je super samo shteta shto si sam :) a snimak tek nema veze :P

Offline Uzice

• Pocetnik
  • *
« Reply #259 on: December 04, 2011, 06:08:00 PM »
Dvoica nas je al jos nismo naucili ni da vozimo a kamoli da uz voznju snimamo!!! Staza jeste dobra al za on road, malo sam probao sa bajom jer su gume prisle kraju.

Offline Bigneda

• Sr. Member
« Reply #260 on: December 04, 2011, 06:16:54 PM »
Auuu ovo dobro izgleda, sad moramo mi kod vas u goste da probamo on-road modele ;)

Inace ko danas nije bio na galovici dobro je prosao ;) ...guzva ko nikad, ako se nastavi ovako i sledece sezone bice odlicno !

Offline misha

• Hero Member
« Reply #261 on: December 04, 2011, 07:06:22 PM »
kada sam zadnji put na toj stazi vozio karting, imao sam upalu 7 dana.
prelepa karting staza i naravno fenomenalno mesto za voznju autica.
dobro ste se setili. :)aplauz

Offline dule

• Moderator
  • Jr. Member
« Reply #262 on: December 04, 2011, 07:12:00 PM »
Danas je bilo ludilo na stazi i najbolje do sada. Inace autici 1/8 i 1/10 ipak mogu i da lete ,danas sam vido svojim ocima.
Ko nije bio danas pogresio je.
Do vidjenja

Offline magic

• Moderator
  • Hero Member
« Reply #263 on: December 04, 2011, 07:44:38 PM »
Mislim da je danas u jednom trenutku na Galovici bilo 20 automobila parkirano uz put. Ovakav dan uhvatiti u toku godine je premija a kamoli u decembru!!!

Ako je ovo danas bilo zatvaranje sezone za ovu godinu nemam nista protiv, samo da se tako nastavi i naredne. Dolazi puno novih modela, bice nesto i za prodaju tako da i ko nema auto najpametnije je da se strpi.

@ Uzice

Pre jedno 4-5 godina kada sam prvi put tu stazu video na Zlatiboru odmah mi je palo na pamet da je idealna za autice, sto sam pre 2 dana i rekao Bignedi! Malo je mala za karting, taman za 1:5, OK za 1:8 ali mislim da je ipak prevelika za 1:10. Bilo bi lepo da se organizujemo naredne godine i da jedan vikend odemo u posetu!

poz
Veljko

Offline Uzice

• Pocetnik
  • *
« Reply #264 on: December 04, 2011, 08:15:17 PM »
Dobrodosli. U planu imam nesto ozbiljnije za off road a ova je za 1:5. Gume su mnogo blizu za manje modele. Danas je Black Pirat lansiran na put preko mravinjaka i poljubio je oba tocka jedne floride, al sa donje strane.  :sljus Covek se nasao u cudu i vratio kola u rikverc... da ga overi. A Turbo ga taman sredio da se vise ne prevrce. :)aplauz

Offline Bigneda

• Sr. Member
« Reply #265 on: December 04, 2011, 08:27:56 PM »
auuuu greota :(

Offline matovic

• Full Member
    • ModelSport.rs
« Reply #266 on: December 04, 2011, 08:51:19 PM »
Posto sam danas bio posmatrac evo kratkog snimka :)

Nisam znao na koju stranu da okrenem telefon posto je bilo autica na sve strane  :big smile

Offline Bigneda

• Sr. Member
« Reply #267 on: December 04, 2011, 09:01:04 PM »
evo jos malo slika :)

Offline magic

• Moderator
  • Hero Member
« Reply #268 on: December 04, 2011, 09:31:07 PM »
Jos se ni prasina na Galovici od danas nije slegla a ja krecem sa novim predlozima. Nema odmora dok traje obnova! Proverio sam dugorocnu prognozu i ocekuje nas dosta vlazan decembar, sto znaci da je danas vrlo verovatno bio poslednji vikend u ovoj sezoni. No ko ce da ceka prolece da bi ponovo vozio!

Stoga, predlazite ako znate gde ima, ako ne znate razmisljate gde bi mogao da bude, neki adekvatan zatvoren prostor (neka garaza, natkriveni parking, hala, hangar ...) gde bi smo mogli da se okupljamo sa onroad auticima.

Sa puno paznje iscekujem vase predloge!

poz
Veljko

Offline Bigneda

• Sr. Member
« Reply #269 on: December 04, 2011, 09:35:51 PM »
Trzni centar Zira u Cvijicevoj pa najnizi nivo garaza :) ...dusu dalo za on road i drift voznje !

Zna li neko sta je sa onim prostorom ispod mostara gde je nekad bio elektro-karting ?