Zajko o kategorijama sam vec pisao i rekli smo sledece:
1. 1/10 2WD elektro (svi 2WD tipovi) sa brushless motorom do 3300kV i 2S baterijom (detaljnije o tome koji motori sa HK su dozvoljeni ima ovde http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,7448.msg62644.html#msg62644
2. 1/8 bagi glow/elektro (elektro motor do 2000kV i 4S, mada ovo moze i drugacije da se formulise tipa kVxS<9000)
3. 1/8 tragi glow/elektro po istoj formuli kao i bagi
e sad ako se u narednom periodu pojavi i dovoljno 1/10 4x4 modela ubacicemo i tu kategoriju, ili vec bilo koja druga kategorija za koju bi se prijavio pristojan br. takmicara, sve je stvar dogovora.
poz
Upsss Sorry ! nisam obratio paznju i primetio ovo... ili sam zaboravio ... ili nisam shvatio kao definitivno... OK ako je to .... to... idemo dalje
Oli da usvajamo termin tog (mislim da je prvo takmicenje u R/C cars... u nas) i da ga nekako ozvanicimo, definisemo.... predlozio sam tamo neki weekend oko 20.oct.12... da probamo da animiramo sto vise takmicara, da NE bude u svakoj kategoriji po 3 ista vozaca... mora neko da osvoji i poslednje 4.mesto .... da izaberemo rukovodstvo (ovo mi je najmilije) , preciziramo neke uslove takmicenja, nagrade... bla bla bla
da se malo NE slazemo oko necega, malo se svadjamo.. neki takmicarski duh ....
Mozemo neki dan od sreda/petak da se nadjemo, bez voznje da preciziramo te neke detalje uz
.....
da osmislimo neki atraktivni "approach" za potencijalne zainteresovane ambiciozne/perspektivne mlade takmicare
Deda i Nesa ce ove nedelje nabaviti materijal da zavrsimo one stolove i stepenice na i oko bine, da uvedemo struju na binu, to smo obecali i da zavrsimo, kao i nabavku LAP timera i transpondera....
Ima tu nekih koji pricaju po forumu da je staza daleko od zavrsene i savrsene, slazem se da mozda nije savrsena, ima i boljih... ali je valjda jedina koja lici na nesto (sto je valjda pomak napred!?) , a evo bice nadam se do petka i zavrsena, ono sto sam bar ja preuzeo kao obavezu... a nadam se da ce se vremenom i usavrsavati (i da kao i takva mnogima nece odgovarati, jer verovatno i ne znaju sta im treba, ja prvi do skora nisam znao, a.... i sad bas nisam siguran !
)...
Ne radi me losa sujeta, nego ta ......