RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Pink Baron (Fokker Dr1) od stirodura
tibeteagle:
@nenadejno, hvala! Ne znam još za sledeći, ali kako znam za sebe bi će ih više :big smile Da, filigranski su ako se striktno držimo originala. Nije mi bila namera da napravim potpuni skejl model. Trudim se da ih pojednostavim i adapriram za mogućnosti sturodura i tehnologije sa kojim radim i naravno za pogon XXI veka - elektro, a da još nosi duh svog vremena. Ovako su zapravo moje verzije jedna vrsta posmoderne izvedbe, stari duh, materijali i tehnike pak iz današnjice. mmmm
@saxpg, hvala! Felnu sam napravio od lake penaste PVC plastike (foam boadr ***) i nije izdržao jači udar. Napravi ću sada od špera breze od 5mm Bi če dovoljno :jaki: I tvoji favoriti su u užem izboru, ali prvo ću ovaj isti napraviti u razmeri 1:8 sa rasponom krila oko 90cm jer već imam za njega setup od pre.
Original wrote:Yu-men
--- Quote ---Zdravo Tibeteagele. Kojie su dimenzije Pink Baron-a, imas li koji Set na prodaju i po kojoj ceni.
--- End quote ---
Raspon gornjeg krila je 680cm, dugačak je 590mm. Raspon originala je 719cm sa isturenim eleronima, a bez elerona je 680cm. Sve dimenzije sam podelio sa 10 i tako je ova verzija u razmeri 1:10.
http://www.fokkerdr1.com/Dr1_Specifications.htm
Sada nemam viška setapa za modele, ali ću ti se javiti sa nekom ponudom uskoro.
;namig
*** (Peniziranu PVC ploču ću predstaviti uskoro, a veoma pogodnu za modelarstvo mesto šper ploča u nekim prilikama)
stefan93:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz (res) (res) (res)
tibeteagle Svaka cast za model,jako mi svidja... neka te sluzi 100 god. lol
I da napravis jos ovih malih zanimljivih aviona...
Pozdrav
tibeteagle:
@Stefane93 hvala! Ne treba da me služe toliko, ali da će biti još raznih avio modela od stirodura od mene, to obećavam (fiu)
tibeteagle:
Evo jednog interesantnog virtualnog 3D projekta Fokker-a Dr1. Sajt se generalno bavi temom WWI aviacije. Prolistajte ovaj topik. Vredi pogledati :mhm
http://www.theaerodrome.com/forum/art/33116-fokker-dr1-remember-me.html
Ovde je korišteno mnogo softverskih alatki koje se koriste i u Holywood-u, da nam stvore iluziju da ono što vidimo na platnu je stvarno. U filmu Flyboys su veoma vešto koristili, pa je teško raspoznati šta je šta... mmmm
tibeteagle:
Mislim da je ovaj na klipu dole sada rekorder u veličini kao indoor električni od deprona, sa skala veličinom 1:2 i sa težinom od svega 6,5kg umesto 51kg.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version