RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Electro Warbirds
n3mke:
Fino objasnjenje, samo reci mi zasto poseban prijemnik za svaki model, ja planiram da na svim modelima koristim jedan isti, ili mozda 2.
leonardofibonacci:
Ja se izvinjavam, doslo je do malog nesporazuma. Vi ste rekli da vam ovaj model odgovara po pitanju nabavke baterije. Ja sam mislio da mislite na nabavku baterija generalno, kod nas, pa mi je bilo nelogicno, kakve zasluge, za to, ima pojava ovog modela. Jos jednom se izvinjavam.
SABURO:
--- Quote from: leonardofibonacci on October 01, 2008, 12:12:56 AM ---kakve zasluge, za to, ima pojava ovog modela. Jos jednom se izvinjavam.
--- End quote ---
Ako pratiš ranije napisan tekst i pritom pogledaš nedavno napisan tekst u ovom istom Topic-u, videćeš ogromne razlike između modela kojeg je magic prodao i ovog trenutno pojavljenog. Razlika je u tome, što je alfa od "stiropora", dok je focke fulf by kyosho urađen konstruktivno od balze, što je za kako koga ( mene ) ogromna prednost. Uzgred kad je prodao Spita, iz jasno navedenih razloga je objasnio zašto, a pošto kupuje baterije za Acro mastera, dobro će mu doći i za ovaj model od Kyosho-a...
Da ne prevodim više, opreznije čitajte šta piše i ne postavljajte toliko glupa pitanja, na koja su odgovori već dati, inače ću u buduće zaista da ih sve pobrišem.
SABURO:
Auuuu ovo je izuzetan model, oduševio me je detalj flapsa, tj. flaps je kao na pravom avionu ( donja polovina se odvaja, dok gornja i dalje ostaje u sastavu krila ), original originala, neverovatno do kojiih detalja su išli + na celu priču što može i GP!!!
:)
Jedva čekam da vidim i ostale modele iz WWII serije by Kyosho.
P.S. video snimkak je odličan.
magic:
--- Quote from: SABURO on October 01, 2008, 02:00:08 AM ---Jedva Äekam da vidim i ostale modele iz WWII serije by Kyosho.
--- End quote ---
Posto je topik o elektro modelima pisacu o njima. Trenutno pored Focke-a moze da se nabavi i Hien a uskoro ce biti i Spit. Svi modeli su predvidjeni da budu sa retraktima i split flapsovima (thumb)! Naravno postoje i GP varijante tih modela. Svi su raspona oko 140cm i oko 2,5kg. Na sve pasuje ista kombinacija motor/bat/prop koja daje oko 1kW i 100km/h max brzine.
A evo i slicica:
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version