RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
Electro Warbirds
magic:
Evo stigao mi je Spit od alfe. Model jako lepo izgleda i deluje da je uradjen jako kvalitetno! Model je napravljen od deprona koji je oblikovan u kalupu. Bez obzira na raspon deluje manji nego sto jeste, tako da moze da visi i kao maketa koja se okaci sa plafona. Jos uvek nemam baterije za model tako da nece uskoro poleteti. Cim budem stigao da ga malo detaljnije pogledam postavicu impresije. Ponecu ga za vikend na letenje za pokazivanje.
Evo testa na RC groups
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=663234
Pozdrav
SABURO:
--- Quote from: magic on July 11, 2008, 09:38:36 PM ---Cim budem stigao da ga malo detaljnije pogledam postavicu impresije. Ponecu ga za vikend na letenje za pokazivanje.
--- End quote ---
Tako je i bilo, evo i dve, tri fotke za one koje nisu bili na livadi..
zao mi je sto nisam uslikao par fotki vise, al` model je toliko detaljno uradjen da je to prosto neverovatno!
kompletno je uradjen od deprona, sa mogucnoscu retrakta sto ga cini veoma vernim originalu, uostalom da mnogo ne razglabam, siguran sam da ce ga Veljko prikazati u najboljem svetlu, sto na forumu, sto u praksi!
;)
Dakyle:
Moj drug ima P47 od Alfe, fenomenalno je uradjen a jos bolje leti...imao sam prilike da ga vidim na delu...Prijatelj kaze da bolje zezanje i uzivanje nije ima ni na jednom modelu....i uporedjuje ga sa jednim su31..mislim da je kinez ali ubolo se...Magic kako leti Spit?? i moze li ovde kod nas da se nabave ALFE?
magic:
Model sam (nazalost) prodao. Kako sam presao na 2,4GHz gde su prijemnici dosta skupi i kako bi morao da kupujem i nove baterije samo za njega ispalo bi malo skupo. Prodao sam ga Draganu (mat) i da budem iskren jedva cekam da ga vidim u vazduhu.
Novac od njega otisao je u Acro Mastera, jer se ozbiljno pripremam da krenem u 3d vode. Spit izgleda fenomenalno ali jednostavno mi je bilo puno novca samo da bih video lep model u vazduhu.
Nazalost kod nas nema da se kupi ali ih ima u UH, Vjeka je bio razmisljao da uveze neku manju kolicinu ali kada je video (ne) interesovanje za moj oglas predomislio se. Steta, siguran sam da ce se mnogo ljudi zagrejati kada budu videli Spita u akciji ;).
Pozdrav
magic:
E pa imam jako dobre vesti za nas sto volimo struju! Naime jos pre jedno mesec dana sam nabasao na najavu da ce Kyosho izbaciti celu novu seriju War Bird modela ali koji se od starta prave u 2 varijante EP/GP, sto znaci napokon normalni pristup baterijama.
Slike su izgledale jako lepo, ali WB iz WW2 umeju da budu dosta nezgodni za letenje ako se posao ne odradi kako valja. No, Kyosho izgleda ne ume da omane. Malopre sam naisao na KOMPLETAN TEST za Focke Wulf 190 (btw moja omiljena WW2 ptica) na rcgroups i od tada su mi usta jos uvek otvorena i, i ...
Da skratim pricu:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=822030
Mora biti moj, MY PRECIOUS!
Jos samo da ubedim Vjeku da pravi novu porudzbinu ...
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version