RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI
CMP Zero
Schwab:
Nekako sam uglavio retrakte ,malo sam se igrao sa podesavanjem sipkica i na kraju sve radi .
Desni tocak malo kaci pri uvlacenju o rebro ,tu cu jos malo stanjiti. Slikam veceras i delim sa vama .
pozdrav
misha:
uh. nesto as ne vidim gde si ojacao retrakte. najvise lomljavina (daleko bilo) je bas na prvim sletanjima.
te letvice su ulepljene u samo dva rebra i poprilicno je to slabo pa cak i za mali model.
ja se sa mojim retraktima zezam vec duze od mesec dana. uklopio sam sve, i sada cekam
da mi stigne tkanina i smola da jos dodatno ojacam taj deo. po cokinom i mircetovom savetu,
ispod te letvice gde srafis sam stavio parce tvrdog drveta a tu letvicu koja postoji izvadio i stavio
duzu koja ide preko cetiri rebra. takodje, ta rebra sam prekopirao i pored njih zalepio nova od spera.
pozdrav.
Schwab:
Schwab:
--- Quote from: misha on September 23, 2010, 10:06:41 PM ---uh. nesto as ne vidim gde si ojacao retrakte. najvise lomljavina (daleko bilo) je bas na prvim sletanjima.
te letvice su ulepljene u samo dva rebra i poprilicno je to slabo pa cak i za mali model.
ja se sa mojim retraktima zezam vec duze od mesec dana. uklopio sam sve, i sada cekam
da mi stigne tkanina i smola da jos dodatno ojacam taj deo. po cokinom i mircetovom savetu,
ispod te letvice gde srafis sam stavio parce tvrdog drveta a tu letvicu koja postoji izvadio i stavio
duzu koja ide preko cetiri rebra. takodje, ta rebra sam prekopirao i pored njih zalepio nova od spera.
pozdrav.
--- End quote ---
Dodao sam aviospera (po letvici) od rebra do rebra i sve to zalio epoxijem i tkaninom.
Valjda ce drzati :pop:
Schwab:
13MAJ -09.10.2010
Zero je poleteo !
Nisam bio siguran u sebe i mislio sam da je bolje da to uradi neko iskusniji, Laza je to uradio savrseno ...
Nakon trimovanja ,avion je leteo dosta stabilno . Mozda je bolje da Laza kaze svoje utiske.
Po zavrsenom letu imao sam problem sa motorom , po davanju komande gasa motor je poceo da se
okrece cas u jednu cas u drugu stranu. Probali smo sve ,nismo mogli da dobijemo normalno okretanje motora.
Motor je potpuno nov, nije bio opterecivan ... vec se desilo da na njemu izgori kontroler od 80A iz cista mira
Sve u svemu ,ja sam zadovoljam ,svidja mi se kako avion leti i izgleda .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version