RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > SCALE MODELI

CMP Zero

<< < (13/20) > >>

presko:
Није суштина у размаху и распону. Правилно је размах, али се доста користи и распон.

@ soprano

Проблем је у твом приступу ствари.
Лазо ти, лепо, каже, а човек је врло компетентан за то:

--- Quote from: Lazo on February 26, 2012, 03:32:21 PM ---To nije bomba, već dodatni, odbacivi rezervoar za gorivo.

(pijemo)

--- End quote ---

Покушавајући да исправи твоју грешку, а ти одговараш:

Ako je to za njega bomba onda neka bude bomba,ja posedujem Ziro-a raspona 2,10m i ovaj rezervoar koji se u praksi koristi kao dodatni koji se odbacuje,ja zovem bombom i tako ce i da ostane.
Samo napred i sve najbolje

Негираш његову, добронамерну, и коректну исправку, а главни аргумент за то ти је поседовање Zero-а распона 2.10m. Извини, али то нује никакав аргумент за доказивање било чијег знања. Што се тиче додатног, одбацивог резервоара за гориво, Ти га можеш звати и саксијом. То је твој проблем и не интересује ме.  Не интересује ме, али само док се не огласиш на форуму. Мораш имати у виду да је ово озбиљан Форум са скоро 1400 чланова. Већина њих је овде да би нешто научила и из тог ралога се мора водити рачуна о свакој написаној речи.

Значи то није бомба и то не може тако остати ни за тебе и ни за било ког другог.

Али ни то није битно. Најбитније је, а и суштина ове моје приче, да се тачно и коректно пише, без импровизација, за ради оних који на овај Форум долазе да нешто науче.

Успут се извињавам због скретања са теме.

magic:

--- Quote from: presko on February 27, 2012, 11:07:20 PM ---
Али ни то није битно. Најбитније је, а и суштина ове моје приче, да се тачно и коректно пише, без импровизација, за ради оних који на овај Форум долазе да нешто науче.

--- End quote ---

:)aplauz  (res)

poz

An-2 colt:
Ljudi ja sam trazio vase misljenje o radu, ne diskusiju ko je u pravu na dve strane!Koliko vidim niko se nije setio da kaze nesto o rezervoaru nego je svako razpolozen za raspravu! :(

Lazo:
E, kad već pričamo o rezervoaru  ;namig, mislim da svakako ne bi trebao da se cakli, kao ni ceo avion naravno.

(pijemo)

An-2 colt:
Evo zavrsenog rezervoara!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version