ELEKTRONIKA > SIMULATORI
RealFlight G3.5 vs AeroFly Professional Deluxe ( glasanje )
IVAN3D:
Drugari instalirao sam ovaj novi Real Flight 4 i mogu reci da sam jako zadovoljan i da se modeli ponasaju mozda bolje nego u AFPD-u a narocito helikopteri koji se ponasaju prilicno verno!
Odlican simulator i kod modela moze da se podesava bukvalno sve!
Pozdrav
marko:
Ivane, ako zivis u BG-u da li bi mogao da mi narezes Rel Flight G4 na DVD ili bilo koja druga kombinacija.
To bi bilko bas super.
Hvala, Marko.
cimni me na phone ako je moguce 011/2456-116
panther:
Da li je za G4 potreban crack ili ne ???
SABURO:
Jeste, podatke si dobio na PP.
poz
Davor:
Pozdrav svim clanovima ovog 4uma.Napravio sam svoj account da bih se prikljucio ovoj druzini modelara :D.Moram u startu da kazem reci hvale za sve sta sam za sada video,procitao..Relativno sam nov u ovoj prici(Avio modelarstva) ali sa simulatorom imam visemesecno druzenje.Posto je to tema pa bih hteo da iznesem svoje zapazanje.Imao sam Real Flight G3.5 skoro sest meseci a u zadnjih dva meseca koristim RFG4.Jednom recju ogromna razlika.Naravno u korist RFG4.Daleko je bolji,realniji,po pitanju zahtevnosti bolje resen nego G3.5,veci broj letelica,mapa za letenje.Ako vec neko hoce da nabavi Real Flight,bolje neka uzme G4.Naravno moze i da download-uje jedino mora da nadje emulator ukoliko ima stariji model kontrolora.A i on se moze naci na netu(emulator).Eto toliko od mene.
Pozdrav svima!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version