ELEKTRONIKA > SIMULATORI
RealFlight G3.5 vs AeroFly Professional Deluxe ( glasanje )
SaleR:
Da li je neko slucajno nasao krek za Phoenix-a?
Sale
IVAN3D:
--- Quote from: SaleR on May 11, 2008, 10:17:57 PM ---Da li je neko slucajno nasao krek za Phoenix-a?
Sale
--- End quote ---
Ne jer za sada ne postoji tako su ga smislili da je neophodan nihov kablic medjutim on ima jednu veliku prednost sto program sa kablicem kosta oko 110€ sto ga cini prakticno bar duplo jeftinijim od konkurencije a sudeci po demo verziji jako je dobar!
I hvale ga puno jer je kako kazu fizika jako dobra!
Vredi kupiti!
Ivan
SABURO:
Samo da vas obavestim da se na netu pojavio RFG4 sa tableticom. Simulator je gotovo GENIJALAN!!!
Koliko mi se cini poradili su dosta po pitanju zahtevnosti, tj. manje je zahtevan nego sto je G3.5, cak sto vise dosta je realniji za razliku od G3.5 i naravno ubaceni su neki novi modeli aviona, helihoptera, jedrilica ...
;)
SaleR:
Jesi ga nabavio Nikola? Kako se moze doci do njega?
Inace juce sam prvi put probao da letim u RFG3,5 i mnogo je laksi za upravljanje nego recimo APD.
Na primer auto rotaciju u RFG3,5 uradim svaki put odlicno dok u APD svaki 5 put...
Sale
SABURO:
Istina je to sto kazes za autorotaciju, probao sam par puta, mada ne letim preterano helihoptere. Elem ne znam da li imas dodatni pack za helihoptere, koji sadrzi dosta hellija, a cini mi se da ima i raptor 90 SE u okviru expansion pack-a 2. Za gore pomenuto pitanje odgovor sam poslao na PM.
pozdrav, Nikola.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version