RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
SU-31
n3mke:
Super izgleda. Po mom misljenju trebao bi napraviti olaksanja na rebrima, i na spoju remenjaca, jer je krilo dovoljno cvrsto. Takodje napravi dijagonalna ojacanja na eleronima, jer ce se ovako vitoperiti i pri presvlacenju i u toku letenja. Gledaj gde god mozes da skines tezinu dok je u ovoj fazi posebno ako planiras 3d :) Ako hoces sto vise da ustedis na tezini mozes da se igras sa trupom. Po planu je dosta cvrst, tako da nece biti problema ako mu se ponegde ustedi na tezini, ja sam na plankovima pravio rupe po uzoru na konstrukciju pa je sad ceo model "rengenski".
Gabor:
Pa krilo ni neću plankirati, zbog toga hoću da ubacim karbonsku šipku. Sa eleronima ni prethodno nisam imao problema, ali nije problem da se ubaci još po koje dijagonalno ojačanje... Svakako hoću da ostanem ispod 480g. sa svim komponentima i baterijom od 1000-1300 mAh 3S...
n3mke:
Nisam mislio na krilo nego na trup. Sto se krila tice ne treba ni karbonska sipka ovo je sasvim dovoljno cak i ovo treba olaksati da se ustedi.. Znam jer sam se ja presao pa sam posle imao problema. Inace kod ovakvog modela i 15-ak grama znaci za 3d letenje. Ako ti se eleroni ne vitopere onda nemoj da ih ojacavas i otezavas. Ja sam koristio losu foliju pa su se vitoperili cak i ojacani. (<--)
Gabor:
:sljus mislio sam na trup, ne na krilo...
Znači trup neću plankirati, a tamo nameravam da ubacim karbonsku šipku...
n3mke:
haha ok razumeli smo se, to je jos bolja opcija :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version