RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

SU-31

<< < (6/7) > >>

Gabor:
Sledelo je presvlačenje modela sa monokotom

Težina praznog modela je 210g.

Nakon izrade držača motora, ugradio sam motor Hacker a20-22l, ESC Hacker x-20 pro, servo Dualsky DS3003

Nakon ugradnje, sledelo je kontrola servoa pomoću servo testera, pa kontrola pravca okretanja motora i nameštanje otklona i na kraju ono najvažnije, provera centra težišta (CG)

Kad je bilo sve na mestu, proverio sam težinu modela. Za malo da padnem u nesvest, zbog poletne težine od 624g   (:sok:)

Ta težina mi nije dao mira, pa sam pokušao da namestim težište sa manjom, 3S 1000mAh baterijom, a da se ne dodaje puno nekorisnog tereta, tj. olova

Dvadesetak grama možda nije puno, ostaje da vidim kako se ponaša pri letu...

Gabor:
Konačno, dana 07.06.2014. našao sam par sati slobodnog vremena i izašao sam na teren, da poletim model

Fotka iznad se odnosi na to da je model ostao u komadu posle "maiden flight"-a   :hehe

Što se tiče motorizacije, leglo bi malo jači motor, jer moram konstantno da ga držim na nekih 70-80% gasa. Sa druge strane, ovaj model nikad nije bio bezprekoran. Čak šta više, mislim da je malo težak u odnosu na svoju veličinu.

bjanko:
Dobar ovaj Su 31 da li mozda moze da se dobije plan ili mozda ima neki plan na internetu za ovaj model fun fly Su 31 ako moze neki link.

Daky:
Imam slican model u mom hangaru sto mozete videti (DESNO GORE), kazi te mi moze li da pokrece ovaj avion motor turnigy 2200KV? Hitno

rajker:

--- Quote from: Smeker on December 14, 2014, 04:26:07 PM ---Imam slican model u mom hangaru sto mozete videti (DESNO GORE), kazi te mi moze li da pokrece ovaj avion motor turnigy 2200KV? Hitno

--- End quote ---
Nemoj staviti vece od 1000kV  mmmm (cisto moje razmisljanje)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version