Pa eto kad sam prozvan a vi puni adrenalina kao i ne znate sta se desilo
E prije svega sto se tice letenja kako da se zakrzlja kad se mrda prstima na heliju .A tek kad dodju jos tri koptera
E tek tada ima da se flaja ona Extra koju sam smeknuo u komsiluku ali o tome cemo drugi put.A sad da se vratimo na ono sta se desilo ovog dana.Osim toga sto sam prodrmao tu Extru sto je takodje dogadjaj dana vrh je bio kada su se kumovi pokacili u vazduhu
Pa ko ce koga ako ne svoj svoga...Kad sam dolazio na livadu u vazduhu tri jedrilice :Gosn. Memphisto,Gosn.Cularis i Gosn.HardEasy Fly.To se flaja sve u 16, Bimmer se ne skida sa ledjnog leta sa svojim EasyHard-om ko da mu se servo ukocio
Sale prasi Memphisto a kumovi se drze jedno drugog i u letu sve blize i blize nize i nize dok Cularis u jednom trenutku zakaci kuma za nos,e kako se zakaci to mu i otpade i osta nako da visi na konektorima,jedno vrijeme se drzase u zagrljaju kako kad davljenik vuce onog spasioca.Taman kad smo pomislili da ce u tom zagrljaju od majcicu zemljicu teska srca se rastavise i svak na svoju stranu krenose.Cularis se spusti malo dalje i nestade u travi i ne znaomo sa kakvim ostecenjima dok ono sto je ostalo u vazduhu je i najvelicenstvenije sto dosad ni na YouTube nismo vidjeli.EasHard Fly kad se odvoijo od kuma izadje iz tog zagrljaja sa V krilom
jer se od udara Al sipka u krilu savila i sa takvim oblikom i masuci krilima kano ptica nastavio da leti prema nama.Dule ga leti i drzi sve pod kontrolom.Kad je bio blizu da sleti skoci kum i uhvati ga mislim jedrilicu a ja motor jer se tek tada odvoijo.E tek data je nastupio
Srdja ode da vidi sta je bilo sa Cularisom i dok smo mi vidali rane bimmerovom modelu iznad nas proleti Cularis
a u daljini veliki Orbit osmjeh Srdjanov
.Znaci Cularisu samo malo napadna ivica ostecena dok je marica dobro,sta ces naviko Cularis na zesce padove
.
EasyHard Fly na licu mjesta spojen prednji dio, jedna elisa zamjenjena,Al sipka ispravljena i to je to.E da je ovo neko zabiljezio slikom ne bih ja ovoliko kuckao.E sad vi izvedite zakljucak... a ja za prepricavanje:sjedi, vrlodobar cetiri