Pa ovako , ti mali saxpg , bjezi provokatoru jedan !!!
Sto se tice nove pticice , ima ona izreka , neki ce odje znati o cemu ja to .... - BOLJE VRABAC U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI
......
Ali šalu na stranu , ja sam krenuo malo drugacije sa svim ovim veliki , pa veci , pa sax ima najveci
opet "joke" , ali kao sto vidite ostajem dosljedan gliderima, jos uvijek... ovo mi je odavno trebalo , pazi sad , kad vise nidje necu morati bez ptice da idem , bilo da sam , sam ili da nas je 5 u automobilu , bilo da sam na planini , u parku ili na plazi .... hohoho konacno sam nabavio dzepni glider ....
Ocekujem nesto drugacije letne karakteristike obzirom na profil krila , karbon je citavom duzinom trupa u vertikalcu , kao i u krilima , nakon navlacenja krila se stezu sarafima , cini mi se veoma čvrsta veza .......1.8m wingspan.
set up .... hahaha kaze ovako
plasticni spiner i elise promjera čik pogodi , motor outrunner čik pogodi koje snage servoi 4x čik pogodi esc hahaah treba li da kazem čik ?.... preporuka za aku 3s 1800mah ...
Da , zahvaljujem schweighoferu kao dileru , hype-u , KYOSHO DEUTSCHLAND as manufacturer kad bi se zajeb ... NA DETALJNOM OPISU ARTIKLA KOJI PRODAJU --...ZNACI SVE JE U NJEMU VEC INSTALIRANO , A STA NE ZNA SE
Nego za pare za koje ga prodaju, solidan model , mislim da je junior za koju zvjezdicu bolji (posebno me bole 10cm raspona) ali s obzirom da smo ga 2 put udomili do sad u Pg ...... idemo dalje - ne _?
O tome kako leti bice price slikica i VIDOJA ubrzo nadam se BTW ocekuje nas 7 suvih dana
.....