Obećao sam fotke, pa evo ih.
U međuvremenu ofarbana je kabina sa metalik sivom bojom kako bi "više ličio" na 2x2m Wind S Pro
s druge strane dođe mu kao zaštita za elektroniku od sunca kada upekne, tako da ne mora kabina da se prekriva dok miruje.
priprema za farbanje
Gile je bio zaduzen za final touch. Ofarbao je kabinu perfektno
Finalni izgled
Servo motori u horizontalcima su
Futaba 9650 vrlo precizni i brzi. Masovno ih koriste u 2x2 F3A modelima. U krilima
Futaba 9551 takođe se masovno koriste u F3A modelima. Pitate se verovatno zašto baš ti servoi, pa zato što imaju dobru rezoluciju, precizni su, uvek vraćaju u nulti položaj i brzi su, što je bitno za snap roll-ove. Na vertikalnom stabilizatoru je
Hitec 5645MG, standardan digitalni servo sa metalnim zupcanicima dovoljne jacine da drzi model non stop na nozu
Generalno radi posao i odlican je za sada, naravno za ozbiljniju (takmicarsku) F3A pricu treba staviti neki malo bolji servo sa vecom rezolucijom, npr neki Savox ako se nema kinte za Futabu. Mozda u toku godine promenim servo na vertikalcu sa Savox servo-om, magic mu zna oznaku, ja sam zaboravio. Generalno vrlo sam zadovoljan sa Savox servo-ima jer sam se malo druzio s njima dok sam sastavljao Pilatusa.
Sve polugice su sa 2mm ball linkovima i srafovima sa stop maticama i podloškama od 2mm.
Odrađene su i nalepnice na modelu za koje je zaslužan moj jako dobar prijatelj i dizajner mnogih šema farbanja na avionima i modelima
LynxLivery Miloš Mihić, novi sajt je trenutno u pripremi i trebalo bi uskoro da bude online:
http://www.lynxlivery.com/Malo fotki elektronike
S obzirom da sam na Batajničkom aeromitingu imao peh tokom leta i spala kabina, pa je malo napukla. Naprslina je sanirana lepljivom trakom sa fiberom, a u međuvremnu je nabavljena i nova iz lindinger-a. Novu kabinu još nisam stavio na model, ali planiram uskoro da je nabacim.
I malo poziranja
Napajanje servoa i prijemnika je odvojeno od napajanja motora. Servoi i prijemnik se napajaju preko
Power Box digi switch-a sa 2S baterijom od 610mAh. Baterija je prevelika, jer po letu model u proseku potrosi oko 80mAh. Za dnevne potrebe letenja i vise nego dovoljna.
Motor se napaja sa 10S 4900mAh baterijama, nakon leta od 9min potrošim oko 2800-3000mAh (program P-13 + malo zezanja). Motor i ESC su mlaki na dodir, tako da je sve pogođeno maksimalno dobro po pitanju setup-a. Snage ima na pretek, tako da bez problema može da se izleti program P-13 čak i po vetru jačem od 7-8m/s
Provereno!
Vrlo bitna stvar na modelu je i propeler, trenutno je Xoar 18x12. Odlican propeler.
Ovaj model je mnogo unapredio moju vestinu letenja i trudicu se da je jos vise usavrsim. Alan G. mi je na takmicenju skrenu paznju na dve-tri stvari na koje bi trebalo da obratim malo vise paznje tokom izvodjenja programa, tako da druzenje sa wind-om tek pocinje i prelazi na novi nivo. Jedva cekam nedelju i odlazak na letenje.