ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM

Orion esc za brushless

(1/2) > >>

djgorandj:
Imam orion 2pro esc, evo ilikna http://www.redrc.net/2010/05/team-orion-experience-2-pro-vortex-10-motor/

Zanima me dal mu treba poseban prijemnik da pokrene brushless ili je moguce i sa stanicom za avion. On je radio na auticu, nisam siguran koja je stanica bila u upotrebi, najverovatnije pistolj.

Kada ga prikljucim na ti moju stanicu on cima motor napred nazad, ako da ne zna gde da krene pa sam pomislio da je to mozda problem.

magic:
Promena stanice zahteva kalibraciju ESC-a. Esc mora da zna gde je 0 a gde su krajnje vrednosti za maksimalne "otklone" palica. pogledaj u uputstvu od ESC kako se kalibrise. Isto tako video sam da je ESC LiPo "ready" dobro proveri sta mu to znaci, da ne mora da se stavlja jos neki dodatak na njega da bi bezbedan bio i za LiPo baterije

poz

Gatti.Gatozza:
Da li je ta kalibracija ESC-a neophodna za sve brushless kontrolere?

firebird:
ovo oko kalibracije i mene interesuje,i da li se svi esc mogu kalibrisati pomocu stanice ili se moraju koristiti posebne programske kartice  mmmm.

magic:
Kalibracija je neophodna za sve tipove kontrolera i ona se iskljucivo vrsi preko stanice jer kontroler mora da "nauci" 0 i otklone te stanice, kao kada kalibrisemo stanicu za simulator.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version