RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Yak 55M by leadfeather

<< < (8/14) > >>

grebic:
I ja mislim da je do kontrolera. Izgleda da plush serija i nema ono sto meni treba i da cu morati da cekam neki drugi. 210g je izmereno na kuhinjskoj vagici koja ne znam koliko je tacna. Trebalo bi da je to... 10g gore-dole. Jedva cekam da ga poletim ali mi se neda... :sljus

Evo i snimak...jeste los, ali cuje se u cemu je problem

zajo:
Znaci pokusaj da programiras kontroler ali ako je to sto mislim nije nikakav problem, samo stavi iddle-ler. Znaci ako nemas iddle down, samo namali gas na trimer na staici i uklici model. Ondak dodaj gas da proradi i na trimer dodaj gas-videces kolko treba da bi se elisa vrtila slicno na benzinca. Ondak bi trbalo da radi i mozes da letis dok ne oprevis to.
Ja ovo radim na svim elekto modelima.
 ()-()

grebic:
Zajo, probao sam, ali nece tako. Hvala. Bez obzira na to koliki je gas radi isto. Samo ponekad proradi normalno i tada se motor bas greje

vihor522:
ja sam slichan problem reshio jednostavno smanenjem LOW travel adjust-a (postepenim smanivanjem i svaki put
postavljanjem raspona gasa)
ako nisi probao mozda ti to reshi problem

SABURO:
Odavno sam obecao video i Zajo me je pre neki dan na to podsetio. Bas danas se ukazala prilika na livadi pa reko da podelim s vama ovaj "stiropor u akciji"
Iskreno nisam zadovoljan mojim letom jer sam leteo sa najstarijom i najslabijom baterijom koju imam, a ni teziste nije bilo bas najsjajnije podeseno...ali nema veze..bitno da prenesem makar nesto od mogucnosti ovih spravica.
Video nisam stigao da editujem i ubacim koje kakve munje...gledljiv je u svakom slucaju. Klik na fotografiju i uzivajte...

()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version