RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
CNC rezanje stirodura
tibeteagle:
Hvala!
Da li napreduješ sa tvojim sekačem?
Ako si nešto počeo da radiš, a ne ide, ne odustaj. Pitaj. :mhm
Ako ti već radi, slobodno pokaži u nekoliko slika ovde ili na novom topiku.
Samo napred (thumb)
glavaxy:
Postovani.
za ovakvu prezentacuji zasluzili ste sve pohvale.
jedno malo pitanje je da li rezete krila po narudzbini a ako to radite kolika je prosecna cena?
hvala i pozzdrav
tibeteagle:
Hvala glavaxy! :jaki:
Da, mogu izrezati krilo uslužno. Cena zavisi od veličine, oblika, broja komada i sl. Da li je kvadratnog ili trapezastog, odnosno konusnog, oblika.
Ako mi pošalješ skicu (*.jpg), mogu ti reći i cenu sa materijalom. Jednostavno krilo je sića.
tibeteagle@gmail.com
glavaxy:
Dobar dan!
Interesuje me da li mozete uraditi krilo za G4 od stirobura ili stiripora raspona oko 1m?debl;jina je oko 3.5cm.da li Vi imate program kojim bi Vi odredili profil krila u korenu I na kraju?Takodje me interesuje da li bi krilo bilo olaksano vadjenjem unutrasnjeg dela stiropora?naravno I cena
Pozdrav Radomir
tibeteagle:
Radomire, može. Ali ipak mi ti treba da daš profil i dimenzije krila. Nije potrebno praviti šuplje krilo, samo kod lakih 3D modela.
Ako treba pomoć, ja predlažem ovaj profil za model do 1m raspona, ili malo tanji.
NACA 0010 ili NACA 0012. Ovo je simetrični profil sa 10 ili 12% odnosa dubine i debljine profila.
Krilo bi imalo ramenjaču od jelovice oko 8x4mm sa obe strane upušteno u krilo.
Krilo nije problem. Ali trup moraš sam da oblikuješ od stirodura ili praviš od drveta. mmmm
Cena bi bila oko dvadeset eura za dva polukrila sa eleronima i materijalom.
Poz. ;namig
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version