RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU
STIRODUR u modelarstvu
tibeteagle:
Ovaj je mnogo lenj ili mnogo koristi tanke listove ako je morao da (polu)automatizuje proces:
MEPHISTO:
Ех, ни ми домаћи нисмо за бацање:
Ево теме о изради свега што је потребно за (ручно) сечење стиродура
http://rcfly4um.org/index.php?topic=1733.msg9363#msg9363
IvanGrozni:
Mephisto, tvoj rad sam već video i mislim da napravim takav ili sličan sekač. Biso am u radio klubu zbog ove plastične kutije u kojiu bi stavio elektriku i nije malo skupa već dosta - 1700 din. Ipak je to samo plastika. Prvo ću potražiti ispravljač koji može da da 12v i 2A, pogledaću u subotu na Bubanj potoku.
IvanGrozni:
Danas sam našao u alatu ne tako davno kupljene boje za makete aviona. Kad na njim piše Water based paint (yay) što znači da mogu da se mešaju sa parket lakom na bazi vode. Ovo mi je bitno pošto mi trebaju vojne boje tipa SMB, koje ne mogu dobiti mešanjem Dipi pigmenata. Boje se inače mogu naći čak i po knjižarama.
tibeteagle:
--- Quote ---plastične kutije u kojiu bi stavio elektriku i nije malo skupa već dosta - 1700 din.
--- End quote ---
Na skoro svim pijacama se prodaju razne plastične kutije za hranu u velikom izboru dimenzija za 100-200 dianra.
Nisu krte i lako se buše za ulazne izlazne kablove. Okrenuti poklopcem na dole su sasvim lepe :)
Bojice za makete su dobre. Pitanje je samo cene za količinu. mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version