RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Ampmaster
srpska posla:
....
Šta je ovo!?
Znam ja...
Rešili ste da me zarazite, onamo warbirdi, džetovi, ovamo malecni...a taman sam se izlečio od pravljenja modela! lol
Svaka čast momci! (pijemo)
soprano:
Kad se jednom zarazis nema vise nazad.Sto se tice ovog modela lepo napreduje i moram da pohvalim ove momke jer citajuci njihove postoe sve sto su obecali oni su zapoceli i odradili.
Ocekujemo nastavak radova i dosta slika....Samo napred
drjack:
Soprano, prvo tebi pohvala za onu Cesnu koju pravis. Post je odlican.
Trenutno na forumu ima vise paralelnih projekata, od Mircetovih neverovatno dobrih, pa do ovih nasih manjih ptica za sire mase.
Dobro bi bilo da se i drugi ukljuce a znamo da ih ima. Tako bi forum jos vise oziveo u ove zimske dane.
Sto se nase gradnje tice, dobar je svaki savet ili kritika.
Srpska posla sta da ti kazem, navali na jednog Ampmastera pa da ih bude tri na kraju. Da li si sredio onog Spree-a?
mirce:
Super da ima više prikaza projekata na Forumu.
Ovo što vi radite je baš lepo i pedantno.
Odlična je i ona slika sa lepkovima i gitom, nek ljudi vide šta se koristi i da većina tih stvari ima i kod nas de se kupi.
Na tu sliku bih dodao da ja koristim još crveni Aero Bond cijano lepak. On je malo gušći i mnoooogo dobro drži. Ima ga u madjarskim hobi radnjama.
Cijano na vašoj slici je dobar, redak je ( i ja ga imam) i samim tim penetrira u balzu i dobro drži spojeve. Ipak Aerobond proizvodi su bolji i sem malopre spomenutog crvenog ima i redjih (sa belim poklopcem)...
Samo napred...
Pozdrav
Mirče
drjack:
Od lepkova sa slike najvise koristim beli pa super lepak. Dvokomponentni samo na vaznim mestima kao sto je npr. nosac motora
Inace dok sam se ja mlatio sa Photobucketom i pisanjem , Tosa nije gubio vreme i poslao mi je ove slike njegovog trupa:
Kao sto rekoh on je malo razlicito radio tacnije vise po planu nego ja ali izuzetno pedantno kao i obicno.
Ja sam za malo jacu varijantu, mada ce sve izgledati isto kada dodje presvlaka, evo i mog trupa...
I unutrasnjost prednjeg dela sa nosacem motora, tockova i krila
Sledeca faza je kompletiranje i delimicno sastavljanje trupa, kada zavrsimo trup izmericemo oba da vidimo kolika je rzalika u tezini...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version