RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Ampmaster
rajevic:
Nakon duge pauze posle zavrsetka modela vreme nije islo od ruke a i na odmoru sam bio konacno je dosao i taj trenutak kad je mojih ruku delo AMPMaster poleteo na Sporstskom aerodromu Divci - Valjevo. Let je prosao savrseno bez ikakvih trimovanja jedino sto mi je na gasu propnjao a to mi je bilo dovoljno da treba da oborim motor sledeci put na dole i to je to. Sobzirom da prvi put vozim ovaj model sasvim je pitom i upravljiv nije spor model tako da je meni trebalo vise prostora za sletanje. A sto se tice sletanja takoreci bez gasa sam planira i slece tek kad tockovi dodirnu travu vucem palicu na dole. Sve u svemu ja sam zadovoljan sa njim za sad s obzirom da sam malo pregonio sa tezinom za sad cu ostaviti ovaj motor ali mozda kasnije kad se naviknem i osilim doce jaci. Da ne pisem evo nekoliko slika. Kasnije ce biti i snimaka posto danas je bilo samo fotkanje.
sasa:
--- Quote from: rajevic on June 17, 2013, 10:30:56 PM --- Let je prosao savrseno bez ikakvih trimovanja jedino sto mi je na gasu propnjao a to mi je bilo dovoljno da treba da oborim motor sledeci put na dole i to je to.
--- End quote ---
Ne nego kontra
ivanmagd:
Saso cuti i procitaj ponovo! (kush)
rajevic:
Imao sam istu problematiku sa stiroporcem pri gasu je propinjao, samo sam mu pomerio ugao motora na dole i resio sam problem propinjanja pri gasu. Mislim da treba da ide motor na dole ako gresim neka me ispravi neko... (:sok:)
sasa:
--- Quote from: ivanmagd on June 17, 2013, 11:01:53 PM ---Saso cuti i procitaj ponovo! (kush)
--- End quote ---
Ja procitao ponovo i ponovo isto shvatio :mhm
--- Quote from: rajevic on June 17, 2013, 11:06:24 PM ---Imao sam istu problematiku sa stiroporcem pri gasu je propinjao, samo sam mu pomerio ugao motora na dole i resio sam problem propinjanja pri gasu. Mislim da treba da ide motor na dole ako gresim neka me ispravi neko... (:sok:)
--- End quote ---
Gresis sinak,silno gresis.
Letelice,kojima je motor u nosu, i u osi trupa,da bi blago penjale pri dodavanju gasa,motor se postavlja 1 do 3 stepena na dole :mhm :mhm :mhm
I sto ti meni Ivane udari onu zausku dzabe :hehe (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version