RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Ampmaster

<< < (38/57) > >>

rajevic:
Dragane zao mi je sto nije sniman prvi let iako je supruga baratala aparatom i receno joj je da snima ail nije me razumela pa je samo slikala drugi put cu ispraviti taj propust i snimicu sigurno kako leti. Naravno da sam stavljao sajbnice zbog pomeranja motora napred tako da mozes i videti. Motor stoji vertikalno na aviosperploci od 3mm i na safovima od 3mm sa maticama. Meni su matice posluzile da produzim odstojanje a evo i kako to izgleda...

Posto ja imam po dve matice ispred na svakom srafu ja bi trebao da izvadim JEDNU donju desnu gledano avion od repa prema nosu. Sama matica je siroka 3mm.

disljenko:
Mislim da skidanjem te jedne matice ces dobiti dosta veliki ugao. Ja ti predlazem da uzmes one podloske (koje si koristio izmedju avio spera i matice) i da dodas jos dve u gornjem levom i jednu u gornjem desnom i time ces dobiti da motor pomeris nadole desno. Znaci gledano od repa prema nosu i onda na probno letenje :D

rajevic:
Hvala na odgovoru podloskica ima i probacemo tako  ()-()

drjack:

--- Quote from: disljenko on June 18, 2013, 08:52:29 AM --- Ja ti predlazem da uzmes one podloske (koje si koristio izmedju avio spera i matice) i da dodas jos dve u gornjem levom i jednu u gornjem desnom i time ces dobiti da motor pomeris nadole desno. Znaci gledano od repa prema nosu i onda na probno letenje :D

--- End quote ---

Na mom modelu je samo jedna takva podloska i to gore levo gledano otpozadi a to je ustvari isto sto ti Disljenko kaze. 

soprano:
Ajde ja cu jos nesto da dodam da bi bilo lakse. Potrebno je samo vizuelno kad se pogleda u motor da se promete ti uglovi na dole i u desno (gledano model iz pticje perspektive).Jedna podloska od 1,5mm u gornjem levom uglu zavrsava posao. Kad to odradis onda proprati model u letu negde na pola gasa cim predjes pola normalno je da dobijes malo penjane sto je i bitno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version