RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Ampmaster
rajevic:
Hvala. Planovi si za stamu i raspon je 1230mm.
raddde:
super pegla....lepa finesa...profil mu generise toliki uzgon....A tesko je u Valjevu naci podloski ;namig
odlican je za sto bi rekli Osnovne mimike
recimo ranversman bez gasa
sledece sto pravis je on sa simetricnim ili jedrilica?
eeee hvala i meni...vidis kako sam ti obucio snimatelja....to Zumbira Ko pravi....bio uVojske zamal Razvodnik
drjack:
Svaka cast ! (pijemo)
Dodaj mu samo malo vise brzine dok ga letis, ovo je prilicno sporo pa moze biti iznenadjenja. Inace ja sam se u subotu pekao sa mojim na 13 maju. na + 35C, spucao sam 5 baterija i napravio sa svakom po 5 letova. Ne znam vise ukupan broj letova ali je sigurno preko 400.
rajevic:
Evo da se javim posle malo vezbe i letenja sa AMPMasterom da kazem koju rec. Model mi je izuzetno prija nije preterano brz a ni previse spor. Okretan je i sto se tice figura za osnovu je super. Razmisljam za kasnije vec da mu obezbedim jaci mortor od 550w a na njemu je sad 380w. Ali to vremenom kad savladam prvo sve sto se tice letnih karakteristika pa tek onda nesto sto bi se moglo nazvati figure po nebu. I vide nego zadovoljan ovim modelom, ni jednog trenutka nisam se pokajao sto sam ga napravio. Nadam se da ce jos ljudi biti zainteresovani sa foruma za ovaj model. Evo ukratko i nekih slicica a u predstojecim satnicama letenja pustacu po koju sliku ili video da cisto se ne zaboravi na ovu pticu.
(<--) (<--) (<--) (<--) (<--)
rajevic:
I jos jednom da se ozivi ovaj post sa dva nova videa uzivajte
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version