RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI

Ampmaster

<< < (54/57) > >>

shimano:
pitam se kako i čime su presvlačili modele dok nije izmišljeno "čudo" digitalna pegla? čisto pomodarstvo.

drjack:
Veliki Ampmaster,
Mali gremlini su opet radili u nedelju na 13 maju,  prvo sam prosli vikend imao lom desnog dela horizontalca u vazduhu koji je samo pukao i srecom model sam spustio jer se desilo bas  iznad piste,  verovatno posledica transporta u liftu... ( bas se lepo culo kako je puklo nesto)
Nakon toga sam ubacio 4x4 karbonsku sipku u horizontalac ali tako sto sam ga otvorio odozgo i provukao je i zalepio pa  ponovo presvukao taj deo.Mrzelo me da ga   skidam komplet  jer je veliko zezanje. Dobio sam ocekivanu cvrstinu . U radionici mi je ispala baterija pravo da desnu stranu i samo se odbila, proverio sam i sve je delovalo ok, rekoh sebi al sam ga popravio cudo jedno. Onda sam  konacno otisao u nedelju na livadu da se  izletim ali nisam dugo. Ocito je da stvar nisam uradio kako treba jer je po poletanju odmah dobio flater i napravio lepu predstavu za prisutne. E sad dal je komanda dubine pukla od flatera ili je pukla pre toga pa je zatim nastao flater, nema veze jer je rezultat bio isti. Model u vazduhu bez komande dubine nije mogao daleko. Samo sam mu skinuo gas i sleteo je u mladu pšenicu.
Marfi je naravno radio pa je pao tacno u udubljenje kuda  je traktor prošao i to mu je dalo veći udarac.  Odvalio tokove i naravno ispao nosac motora kako to vec biva kod Ampmastera. Šteta je samo polomljena elisa i horizontalac sve sa karbonom koji sam ubacio,ostalo je sve već sredjeno. Ipak horizontalac ide komplet novi, i jači,  nema više improvizaije.
Mislim da Presko ima neku sliku onako odvaljenog. Ja nisam slikao.....

presko:

--- Quote from: drjack on April 27, 2015, 11:48:51 PM ---  Mislim da Presko ima neku sliku onako odvaljenog. Ja nisam slikao.....

--- End quote ---

Nemam.

drjack:
Nakon demontiranja repa, napravio sam novi horizontalac ali ovaj put ojacan +  karbonska sipka unutra.

Vratio sam istu kolor shemu . popravio nos modela koji je najvise stradao i ojacao ga mnogo bolje u odnosu na ono sta je ranije bilo,  ugradio deblje kablove servoa u krila itd itd..

Uglavnom danas sam se konacno naleteo. Video nije kvalitetan pa evo samo par fotki izvadjenih iz videa:

rajevic:
BRAVO  ()-()  (<--)

SLEDEĆI PUT NAS OBRADUJ OVDE I SA VIDEOM ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version